Göksu Marine Restaurant’tan, ‘Yaza Merhaba’ kokteyli...

Göksu Marine Restaurant&Cafe’de; iş ve turizm dünyasından temsilcilerin katılımıyla, 29 Mayıs tarihinde, ‘yaza merhaba kokteyli’ düzenlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Göksu Marine Restaurant’tan, ‘Yaza Merhaba’ kokteyli...
‘Göksu’da, her mevsim bahar, İlkbahar, Yazbahar, Sonbahar, Kışbahar’…
Göksu Marine Restaurant&Cafe’nin işletmecisi turizmci Gül Küçükserim ve oğlu Ali Gültekin Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen yaza merhaba partisine; işadamları ve turizmciler eşleriyle birlikte katılarak, Göksu’nun güzelliklerini doyasıya yaşadılar.
İSO Başkanı Tanıl Küçük, İSO Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Antik Hotel Genel Müdürü Sevda Yılgaz, Nature&Peace restaurant’ın ortağı Erhan Çakay, işadamı Damar Arıkoğlu, işadamı Hakkı Kalkavan, işadamı Engin Koyuncu, işadamı Nuri Sabuncu’nun da aralarında bulunduğu iş ve turizm dünyası hafta sonu Göksu Marine Restaurant’ın ‘Yaza Merhaba’ kokteylinde  buluştu.  
Göksu Deresi’nin kenarına usulca yerleşmiş olan Göksu Marine Restaurant’taki yaz partisinde; asırlık söğüt, ladin, çam ağaçları ile menekşe, kasımpatı, siklamen gibi rengarenk mevsim çiçekleri içindeki bahçe ve canlı müzik eşliğinde tadılan birbirinden lezzetli yiyecekler, konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Venedik’de gondol keyfi yerine, Göksu’da fasıllı sandal sefası

Yemyeşil doğası, mis gibi kokan rengarenk çiçekleriyle, İstanbul Boğazı’na doğru süzülerek akan Göksu Nehri’nin kenarına usulca yerleşmiş olan Göksu Marine Restaurant & Cafe; gündüzleri ayrı, geceleri ayrı görkemli bir manzara ve huzurlu bir atmosfer sunuyor. Canlı veya dünya müziği eşliğinde, açık büfe sabah kahvaltısının yanı sıra, öğle ve akşam yemekleri yenilen mekanda; Türk, Osmanlı ve dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini veya günlük taze balık ürünlerini tadabilirsiniz.

Eşsiz tarihi manzarada, 200 yıllık çardak altında huzurlu bir atmosfer  

Restorana ilk girdiğiniz anda sizi; güler yüzlü çalışanlar ile mekanın her yerini saran menekşe, kasımpatı, siklamen gibi rengarenk mevsim çiçekleri karşılıyor. Söğüt, ladin, çam gibi ağaçlar bulunan bahçede, ayrıca kokulu siyah Karadeniz üzümü veren asma ve tüller ile süslenen 200 yıllık çardak, konuklarına, hep bir ağızdan ‘hoş geldiniz’ diyor. Bahçede, 70 kişi kapasiteli Marine Cafe ve hemen yanındaki 85 kişi kapasiteli Bahçe Restaurant, misafirlerini, özenle seçilmiş rahat oturma grupları ve rahat kolçaklı koltuklar ile Göksu Deresi’nin eşsiz manzarasının derinliklerine bırakıyor.

Piri Reis, Göksu Marine Restaurant&Cafe’ye demir attı

Restoranın kapalı bölüm dekorasyonunda, Pir-i Reis, eski deniz haritaları ve tarihi gemilerden çıkan antikalar yer alıyor. 3 bölümden oluşan kapalı salon, 90 kişi kapasitelidir ve 15 kişilik şömine önü bulunmaktadır. Şömine etrafındaki deri koltuklarda, kahvenizi yudumlarken, kendinizi çok özel ve huzurlu bir atmosferde hissediyorsunuz.  

Açık büfe kahvaltı ve fasıllı sandal sefası

40 çeşit açık büfe kahvaltı sunan Göksu Marine Restaurant&Cafe; eşsiz Göksu Deresi manzarası, kuş sesleri ve mis gibi kokan çiçekler eşliğinde, unutulamayacak güzellikte bir gün vaat ediyor.  Tarihi Göksu Deresi’nin yeniden canlanması için yaz aylarında İstanbullulara fasıllı sandal sefalarını başlatan Göksu Marine Restaurant & Cafe’de, pazar günleri kişi başı 10 TL vererek, Göksu Deresi üzerinde sandal sefası yapabilirsiniz…
Mekanın önünde büyük bir iskele olduğu için özel tekneler ile gelmek mümkün. Aynı zamanda, isteyenler, transfer teknesiyle alınabiliyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.