Göksel Demirel: Tembellik zamanı değil!

Sektörün deneyimli isimlerinden Göksel Demirel, Göynük de bulunan Diamonds Club Kemer’in yeni Genel Müdürü oldu. Uzun yıllar Akdeniz Bölgesinin çeşitli otellerinde Genel Müdürlük yapan Demirel, sektördeki gelişmeleri turizm yazarı Halil Öncü’ye değerlendirdi.

31/12/2019 23:40
Göksel Demirel: Tembellik zamanı değil!

Deneyimli Genel Müdür Göksel Demirel Göynük de bulunan Diamonds Club Kemer’in yeni Genel Müdürü oldu.Kısaca kendisini tanıtan Demirel, Kemer bölgesine yabancı olduğunu ancak bu bölgede yabancılık çekmeyeceğine inandığını belirterek “1969 Sivas doğumluyum. Ege Üniversitesi Turizm İşletme Fakültesi mezunuyum. Uuzun yılar Almanya’da kaldım. Daha sonra da Akdeniz sahilinde çeşitli otellerde Genel Müdürlük yaptım. Şimdide Diamonds Club Kemer’in Genel Müdürlük görevine geldim. Bölgeye yabancıyım ama Akdeniz Bölgesini tanıdığım için yabancılık çekeceğimizi zannetmiyorum. Turizmin gidişatına göre elimizden geldiğince önlemlerimizi alıp, aksamadan ve çok da zarar görmeden sezonu bitirmeyi düşünüyoruz”

Bu yılın zor bir yıl olacağını bildiklerini de dile getiren Göksel Demirel “Turizm sezonu tüm camiamız için oldukça zor bir yıl olacak. Ama çok zor olması nedeniyle, tembel de olmamamız gerekiyor. Çeşitli pazarları araştırarak, bunlar ile ilgili çalışmalar yapıp bu doğrultuda yürümemiz gerekiyor. Her şeye rağmen pes etmeden, her türlü verileri ortaya koyup, Türkiye olarak en az zararla kapatmamız gerektiğine inanıyorum”
 

% 85 dolulukla sezona başladık!

Teislerindeki doluluk oranlarını da değerlendiren Demirel, çeşitli Şampiyona ve eğitimler ile gelen 1200 kişiye hizmet verdiklerini belirterek, açılıştan bu yana % 85’lik bir doluluk oranı ile devam ettiklerini söyledi. Demirel, “ “Tesisimizi açtık. Şu anda misafir sayımız 1200 paxa ulaştı. Üniversitelerarası Muaythai Türkiye Şampiyonası halen otelimizde düzenleniyor. Bu arada yaşanan terör olaylarından dolayı emniyetin aldığı önemleler doğrultusunda tesisimizde eğitimler veriliyor ve otelimizde konaklıyorlar. Bu eğitimler yaklaşık mayıs ayının sonuna kadar bu dolulukta devam edecek. Şu anda tesisimiz % 85 doluluk ile gidiyor. Aynı zamanda bu doluluklar ile bölgemize de bir katkı yaptığımızı düşünüyorum. Sezona iyi başladık. Önümüzdeki günlerde bir takım düşüşler var. Ama bu düşüşleri de yükseltmek adına çalışarak toparlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.