Gloria Hotels & Resorts, İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazandı

Gloria Hotels & Resorts, Antalya Belek’te yer alan tesislerinde yapılan bağımsız denetim sonrası, turizm sektöründe İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanan ilk marka oldu.

30/03/2023 12:24
Gloria Hotels & Resorts, İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazandı

Gloria Hotels & Resorts olarak “İş’te Eşit Kadın” sertifikası almaya hak kazanan ilk şirket olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Gloria Hotels & Resorts Yönetim Sistemleri, İnovasyon ve Kalite Direktörü Burcu Arı Köseoğlu, “Tüm birimlerimizde toplumsal cinsiyet eşitliği ilkesine değer katan yönetim süreçlerini benimsiyor ve çalışanlarımızın değerli destekleriyle bu anlamlı dönüşüme hep birlikte katkı sağlıyoruz.

Gloria Hotels & Resorts olarak almaya hak kazandığımız 'İş’te Eşit Kadın' sertifikası ile toplumsal cinsiyet eşitliğine sadece ulusal alanda değil, global ölçekte de katma değer sağladığımız için çok mutluyuz. Kadın emeğinin tüm dünyada adil ve eşit koşullarda iş yaşamında yer bulması ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında önemli rolü olan bu sertifikanın alınmasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.