Gloria Hotels& Resorts'e 'En güzel Yeşil Tesis' ödülü...

Türkiye’nin en büyük golf kompleksini bünyesinde barındıran Gloria Hotels & Resorts'e, RTK acenteler birliği tarafından “En güzel Yeşil Tesise Sahip Golf Oteli Özel Ödülü” verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gloria Hotels& Resorts'e 'En güzel Yeşil Tesis' ödülü...

Almanya’ da 3.000 den fazla seyahat acentesinin üye olduğu RTK acenteler birliği, üyelerinin oylarıyla “En iyi 100 otel“ i seçti. “En güzel Yeşil Tesise Sahip Golf Oteli Özel Ödülü” nü, Türkiye’ deki Gloria Hotels &  Resorts aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Özdemir Özaltın, ödülü Almanya'da düzenlenen muhteşem bir törenle aldı.

Türkiye’nin en büyük golf kompleksini bünyesinde barındıran Gloria Hotels & Resorts, unutulmaz golf tatillerinden farklı gurme deneyimlere, Uzakdoğu’nun gizemini Akdeniz’e taşıyan SPA uygulamalarından, iş hayatına farklılık katan toplantı ve kongrelere kadar pek çok konuda hizmet veriyor.

Gloria Hotels & Resorts, düzenlenen RTK ödül töreninde  “En güzel Yeşil Tesise Sahip Golf Oteli Özel Ödülü” nü aldı. Ödülün keyfini yaşayan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi;  “Ülkemiz turizminin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm aldığımız ödüllere ek olarak RTK acenteler birliği üyelerinin oylarıyla “En iyi 100 otel” arasına girdik ve “En güzel Yeşil Tesise Sahip Golf Oteli Özel Ödülü “ nü aldık. Çok mutluyuz" dedi.

RTK acentelerinde satışa sunulan binlerce otel arasından seçim yapan üyelerin oylarını muhteşem bir tören eşliğinde açıklayan RTK Başkanı Thomas Bösl, heyecanını gizleyemedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.