Global Turizm ismini ve genel müdürünü yeniledi

Global Turizm'in yeni Genel Müdürü Feiza Özatay oldu. Firma, ana stratejisinde de bir eksen değişikliği yaparak, şirket ismini “Global for All” çatısı altında birleştirdi.

30/03/2022 10:04
Global Turizm ismini ve genel müdürünü yeniledi

Etkinlik sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörde 22 yıllık bir geçmşi bulunan Global Turizm, Coca Cola bünyesinde Ticari Pazarlama Müdürü olarak görevini sürdüren Feiza Özatay’ın, Genel Müdür görevine getirilmesi ile ana stratejisinde bir eksen değişikliği yaparak, şirket ismini “Global for All” çatısı altında birleştirdi. Firma ayrıca, profesyoneli olduğu her alanda daha odaklı bir yönetim ve deneyim paylaşımı anlayışını benimseyeceğini duyurdu.

Kaliteli, sürdürülebilir, öncü hizmet markası olmak vizyonuyla hareket eden Global Turizm, 22 senelik yolculuğuna, Feiza Özatay’ın vizyoner yaklaşımı, inovatif düşünceye merakı, teknolojiye ilgisi, çözüm odaklı liderlik anlayışı, başarılı iletişim ve ilişki yönetimi ile renklenerek, devam ediyor. İşin merkezine “yaratıcılığı” ve “sürdürülebilirliği” koyarak, A’dan Z’ye tüm aşamaları ile, 360 derece etkinlik projelerine imza atıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.