Gezgin Damaklar'la Beypazarı turu...

Gezgin Damaklar Seyahat Acentası keyifli ve farklı bir hafta sonu için bu birbirinden leziz tatları, doğal ve kültürel zenginlikleri “1800’lerden Günümüze Beypazarı” turunda sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gezgin Damaklar'la Beypazarı turu...

Sapanca Gölü kıyısında kahvaltı, Beypazarı’nda tadılacak kırk katlı ev baklavası, Mudurnu’da içilecek Oğmaç Çorbası... Gezgin Damaklar Seyahat Acentası keyifli ve farklı bir hafta sonu için bu birbirinden leziz tatları, doğal ve kültürel zenginlikleri “1800’lerden Günümüze Beypazarı” turunda sunuyor. Taraklı, Göynük, Beypazarı dolaylarını kapsayan 21 - 22  Aralık’ta 2 gün 1 gece süreli bu turda bir yandan kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerle buluşulurken diğer yandan da yörelerin kendine özgü lezzetlerinin tadı çıkarılacak.

Tur boyunca tarihi konaklarda GezginDamaklar’ı bekleyen lezzetler arasında, Taraklı’nın meşhur Etli Keşkeği başta olmak üzere, Tuzlu Malak, Tatlı Malak, Uhut, Galleli Güveç, Oğmaç Çorbası, Soğuk Kızılcık Karavusu, Patatesli Kepekli köy Ekmeği gibi birbirinden leziz yemekler yer alıyor.

En fazla 20 kişinin katılabileceği “1800’lerden Günümüze Beypazarı” turunda, gezi boyunca alınacak kahvaltı ve yemeklerin yanı sıra özenle seçilmiş sıra dışı tüm menüler de dahil olmak üzere, iki kişilik odada kişi başı fiyat 390 TL. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.