GETOB Başkanı'ndan dayanışma çağrısı... Bayramı Muğla'da geçirin

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli 21 Haziranda başlayan orman yangınlarının tamamen söndürülmesinin ardından çağrı yaptı.

28/06/2022 09:24
GETOB Başkanı'ndan dayanışma çağrısı... Bayramı Muğla'da geçirin

Pandemi, orman yangınları ve sel gibi doğal felaketler sebebiyle zor zamanlar geçiren turizm işletmeleri, toparlanmayı hedeflerken, bu kez de 21 Haziran'da Marmaris/Bördübet'te çıkan orman yangınlardan etkilendi.

4 gün süren yangın tamamen kontrol altına alınsa da turizmciler, gelecek günlerdeki doluluk oranlarına dair endişeli. Marmaris'te tatil yapan turistlerin bir kısmı ilçeden ayrıldı, yapılan rezervasyonlar ise, iptal edildi. Turizm ve otel işletmecileri ise, yeni iptallerin yaşanmaması için yerli ve yabancı turistlere çağrıda bulunuyor.

DAYANIŞMA YAŞATIR

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli 21 Haziranda başlayan orman yangınlarının tamamen söndürülmesinin ardından çağrı yaptı. Yangınlar nedeniyle tatilini Marmaris’te geçirmekten çekinen vatandaşlara yönelik yapılan çağrıda, yangının izlerinin silindiği belirtilerek güvenli bir tatil için Marmaris’in misafirlerini hazırlamaya hazır olduğunu belirtti.

Deliveli; “Oteller, restoranlar, plajlar, tekneler büyük yangın sonrası başta Marmaris ve Bodrum olmak üzere Muğla'nın tüm tatil beldelerinde sizleri bekliyor. Pandemi ve yaşanan yangın afetinin yaralarını, ticari çarkların dönmesi ile hep birlikte sarabiliriz. Biliyoruz ki, tüm yürekler bu süreçte ‘Nasıl destek olabiliriz’ diye bizimle çarptı. Bize vereceğiniz en büyük destek işletmelerimizi doldurmanızdır. Tesis bazında hala dönemsel indirimlerin devam ettiği bu dönemde rezervasyonlarınızı bekliyoruz. Dayanışma yaşatır” ifadelerine yer verdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.