GATAB, Kemer'in tanıtımını tek elden yürütecek...

Kemer'li turizmciler, GATAB Başkanı Yusuf Üras’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda, bundan sonra Kemer'in tanıtımının tek elden, GATAB Turizm ve Tanıtım Birimi tarafından yapılması kararı alındı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
GATAB, Kemer'in tanıtımını tek elden yürütecek...

Halil ÖNCÜ-KEMER

Toplantıya KETAV ( Kemer Tanıtım Vakfı ) Başkanı Mustafa Çalık, KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği) Başkanı Turan Bayar, ÇAMOB ( Çamyuva Otelciler Birliği ) Başkanı ve GATAB Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Er,  TEKOB adına Fazıl Dertlioğlu, GATAB Üyesi ve aynı zamanda Turizm Komisyonunda görev alan Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, Golden Lotus Otel Sahibi Selçuk AKıltopu , GATAB Üyesi Ahmet Güler ve  GATAB Turizm ve Tanıtım Birimi sorumlusu Aydın Aytuğ katıldılar. Kemer’de 2011 Ocak ayında bir ofis hazırlanıp tüm dernek ve vakıflar hazırlanan bu yerde bir çatı altında toplanacak.
 
Kemer tanıtımı tek elden yürütülecek...
 
Alınan kararla bundan sonra Kemer tanıtımı tek elden, GATAB Turizm ve Tanıtım Birimi tarafından hayata geçirilecek. Birçok tanıtım projesinin konuşulduğu toplantının bir sonraki toplantısında yapılacaklar ortaya konacak ve hayata geçirilecek. İlk hedef ise bundan sonraki kış aylarında Kemer’i canlı tutmak ve Kemer’de turizmi 12 aya yaymak olacak.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, “ Birlik ve beraberlik içinde tanıtımı tek elden yürüteceğiz.”

Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız GATAB Başkanı Yusuf Üras, “ Kemer’de bulunan tanıtım vakıflarımız, turizm derneklerimiz ile birlikte bundan sonra daha sık bir araya gelerek tanıtım politikamızı birlikte belirlemeye karar verdik.

 
Bu ilk toplantımızdaki konumuz ise bunun çalışma yöntemini belirleme şeklindeydi. Şu anda doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Şu anda GATAB, tanıtım birimi ve tanıtım komisyonu KETAV, KETOB, ÇAMOB, TEKOB Birliklerimiz ile beraber,  Kemer tanıtımını tek elden birlikte yöneteceğiz. Kemer adına tanıtım amacıyla güzel şeyler yapıldı, bundan sonra da bu birlik ve beraberlik ile daha da güzel şeyler  olacak. Dedi.
 
Turizmciler görüşlerini açıkladılar...
 

Toplantıya katılanlar tanıtımın tek elden yürütülmesi ve bu beraberlik konusu ile GATAB’ın hayat geçirdiği MOBESE Sistemi konusunda açıklamalarda bulundular. KETOB Başkanı Turan Bayar, “ Bu toplantıda Kemer tanıtımının tek elden toplanıp, daha hızlı ve bir hareket sağlanması için kararlar alındı. MOBESE adına da Sayın Başkan Yusuf Üras Bey’e çok teşekkür ediyoruz. İhtiyaç olduğunu biliyorduk, gördükten sonra ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu gördük. Bundan sonra inşallah kazasız belasız bir turizm yapacağımıza inanıyorum.“dedi.

 
ÇAMOB ( Çamyuva Otelciler Birliği ) Başkanı ve GATAB Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Er ise yaptığı açıklamasında, “ Kemer’e yapılan MOBESE sistemi çok güzel oldu. Bu konuda Başkanımız Yusuf Üras Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konuda Göynük, Çamyuva ve Tekirova’da aynı sitemin bir an önce kurulmasını istiyoruz. Bu arada GATAB Turizm Komisyonu Başkanı ve Komşsyon üyelerim adına olarak, GATAB Başkanı Yusuf Üras Beyin turizme verdiği destek için de ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
 
KETAV ( Kemer Tanıtım Vakfı ) Mustafa Çalık ise yaptığı açıklamasında, “ Turizmle iştigal eden derneklerin, vakıfların ve GATAB’ın bir araya gelip toplanmasını Kemer adına bir Milat olarak ilan ediyorum. Bu oluşturulan birliktelik sadece Kemer’in tanıtımı ile ilgili değil, Kemer’i daha fazla marka yapmak, Kemer’in cazibesini artırmak ve Kemer’de cazibe merkezleri yaratmak amacında olacak. Kemer’de hem yaz turizminde daha fazla doluluk sağlamak amacıyla, hem de kış turizmi adına kafa yoracağız. Bize her zaman destek olan GATAB Başkanı Yusuf Üras’a ve burada senelerdir birlikte çalıştığımız turizmci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu güzel çalışmaların semeresini görür, her sene artarak devam eden bir turizm içinde yer alırız.”

           

Golden Lotus Otel Sahibi Selçuk Akıltopu ise, yaptığı açıklamasında yıllardır hayal edilen bir birlikteliğin sağlandığına dikkat çekerken, “ Yıllardır hayal edilen bir birlikteliği burada sağlamış durumdayız. Yıllardır hayata geçirilmesi için umut ettiğimiz konuları burada konuştuk. İnşallah bu birliktelik ile hayal edilenleri hep birlikte başaracağız.” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.