Gardens Of Babylon, 'Sianji Resort' oldu...

Sianji ismiyle Turizm sektörüne hizmet vermeye devam edecek olan tesis adını Siyah İnci (SİANJI) isminden alarak evrensel olarak akılda kalacak mistik bir hava yansıttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gardens Of Babylon, 'Sianji Resort' oldu...

Lüks segmentte hizmet veren ve odak noktasına sağlıklı yaşam programlarını koyan bir tesis olan Sianji, Avrupa'nın en iyi Wellness ve Spa Oteli seçilerek, Türkiye'de ilk kez Healing Hotels of the World olmaya hak kazandı. Bu işi Türkiye’de profesyonel olarak yapan ve yurtdışı tarafından tanınan tek tesis olma özelliğini de taşıyor.

Sianji Group 'un Sianji İnşaat ve Sianji İşletme olarak iki bölümü var. İleriye yönelik Kat karşılığı proje geliştirme ve Otel İnşaat Proje danışmanlığı da grubu hedefleri arasında yer alıyor. Sianji Hotels olarak, işletme kontrat modeli ile işletmeler alıp Otelcilik konusunda markalaşmak ve işletme zinciri kurmak planlanıyor. Sianji Life olarak ise; Wellbeing Markası oluşturarak Sianji Otelleri bünyesinde yada fitness merkezlerinde veya müstakil olarak arınma ve zayıflama üzerine merkezler ile büyümek hedefleniyor.

Resort Otel olarak 25 yıllık, sağlık oteli olarak 4 yıllık bir geçmişe sahip olan tesis, Mart ayı itibariyle sağlık bölümünü de yeniledi.  2014 itibariyle Sianji kültürünü yansıtan yeni otel projelerinin işletmesini de planlıyor. 2012-2013 yıllarında Türkiye ve Avrupa’da 9 farklı ödül alan Sianji yatırımlarına devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.