Ege Bölgesi kapasitesini dört katına çıkardı... FUN& SUN, Türkiye'ye 900 bin turist gönderecek

Fun&Sun, 2024 yılında Ege Bölgesi'ne yönelik uçuş programının kapasitesinin dört katına çıkarılması da dâhil olmak üzere Türkiye'ye 900 bin turist göndermeyi planlıyor.

31/05/2024 13:28
Ege Bölgesi kapasitesini dört katına çıkardı... FUN& SUN, Türkiye'ye 900 bin turist gönderecek

Haberi, FUN&SUN Türkiye’nin Product & Purchasing Müdürü Behice Çakır, Anda Barut Collection Didim ve Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa otellerde gerçekleşen Recharge 2024 etkinliğinde duyurdu. FUN&SUN Recharge 2024, 2 Workshop, Didim ve Dalaman bölgesine en iyi satış yapan 200 seyahat acente ve Ege bölgesinin en iyi otellerinin katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz haftalarda FUN&SUN ve Nirvana Hotels, Rusya ve Kazakistan’dan VIP seyahat acentelerini davet ederek büyük bir organizasyon gerçekleştirdi. Katılımcılar, Cosmos Moonlight Teknesinin ilk ziyaret edenlerden oldular. Cosmos Theatre’da ilk gösteri ‘Cabaret Show’ ve birçok özel etkinlikler düzenlendi.

FUN&SUN, TÜRKİYE’DE İDDİALI HEDEFLER KOYUYOR

FUN&SUN, Red Wings Havayolları'nın Premium Jet'iyle Türkiye'ye ilk uçuşunu 18 Mayıs'ta gerçekleştirdi. VIP misafirlere hizmet eden Premium Jet, 18 Mayıs’tan itibaren haftada 3 kez Moskova'dan Antalya'ya, 14 Haziran'dan itibaren ise Bodrum'a uçuş gerçekleşecek.

FUN&SUN, 2024 yılında Türkiye için iddialı hedefler koyuyor. Şirket, Türkiye'nin bir numaralı tur operatörü olmayı, Premium müşteri payını ve seçkin otellerin payını artırmayı hedefliyor. FUN&SUN, 2024 sezonunda Premium segment’te Antalya'da 37 otel, Bodrum'da 24 otel, Dalaman'da 6 otel ile misafirlere hizmet verecek.

Tur operatörü, 2025 yılında Türkiye yönündeki exclusive otellerinin payını %57'ye çıkarmayı planlıyor. Her sene olduğu gibi 2024 yılında da, rehberler için özel eğitimlerin verilecek. Rehberler ekibi, kusursuz hizmetin sırları, misafir ile etkili iletişim, kişisel gelişim ve satış teknikleri gibi birçok konuda maksimum pratik bilgi edinecek.

FUN&SUN ayrıca, Antalya ofisinde, çalışanları için molalarını keyifli geçirmeleri adına “FUN&SUN Lounge” açılışını gerçekleşti. Açılışta BBQ Handmade Burger Party düzenlendi. FUN&SUN Antalya ofisinin çalışanları bir araya gelerek çok güzel ve keyifli vakit geçirdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.