Fun&Sun,Türkiye operasyonlarını artırıyor

Rus tur operatörü Fun&Sun (eski TUI Russia), Türkiye'ye yönelik operasyonlarını artırma ve hedef kitlesini genişletme amacıyla Rus acente temsilcilerine özel bir sunum gerçekleştirdi.

15/03/2024 14:29
Fun&Sun,Türkiye operasyonlarını artırıyor

Rus tur operatörü Fun&Sun (eski TUI Russia), Türkiye'ye yönelik operasyonlarını artırma ve hedef kitlesini genişletme amacıyla Rus acente temsilcilerine özel bir sunum gerçekleştirdi. Airporthaber'in aktardığına göre, Fun&Sun'un yaklaşık bin perakende ortağı, 13 Mart'ta düzenlenen Fun&Sun Yaz Atölyesi etkinliğine katıldı. Bu etkinlikte seyahat acenteleri, 37 Türk otelinin temsilcileriyle birebir iletişim kurma fırsatı buldu.

Fun&Sun Türkiye bölüm başkanı Ekaterina Shkurova, etkinlikte Türkiye'ye yönelik operasyonları hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Shkurova, seyahat acentelerinin Fun&Sun'u benimsediğini ve bu iş ortaklarını önemsediklerini belirtti. 2023 yaz sezonunda başarılı bir işbirliği yürüttüklerini ve dünya genelinde 1,9 milyon turisti Türkiye'ye yönlendirdiklerini ifade etti. 2024 sezonu için ise daha iddialı hedefler belirlediklerini vurguladı; yurtdışına gönderilecek turist sayısını 2,5 milyona çıkarmayı hedeflediklerini ve Türkiye'deki satış hacminin geçen yıla göre %40 artacağını dile getirdi.

17 FARKLI NOKTADAN CHARTER UÇUŞ YAPACAKLAR

Shkurova ayrıca, yaz aylarında Antalya, Dalaman ve Bodrum'a 17 farklı Rus şehrinden charter uçuşlarla turist taşıyacaklarını duyurdu. Ayrıca, uçuş programını daha da genişletme seçeneğini değerlendirdiklerini ifade etti. Rezervasyonlar konusunda da bilgi veren Shkurova, Türkiye satışlarının güvenli bir seyirde ilerlediğini ve rezervasyonların derinleşerek sonbaharın sonuna doğru artış gösterdiğini belirtti.

Şu anda turistlerin çoğunlukla Antalya'daki yüksek kaliteli otellere rezervasyon yaptırdığını belirten Shkurova, şirketin ilerleyen dönemlerde Ege kıyısındaki otellere yönelik satışlarını artırmasını beklediklerini söyledi. Bu gelişmeler, Türkiye'nin turizm potansiyeline olan güvenin ve ilgisinin arttığını gösterirken, FunN&Sun gibi büyük tur operatörlerinin Türkiye pazarına olan güvenini de yansıtıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.