Fuar Direktörü Khotochkina: Moskova Intourmarket (ITM) iptal edilmeyecek

ITB Berlin Turizm Fuarı'nın iptal edilmesinden sonra gelen bazı turizm fuarlarının iptal haberleri ve dün açılan Madrid FITUR Fuarı sonrasında fuar firmaları tarafından resmi açıklamalar yapılmaya başlandı.

20/01/2022 11:42
Fuar Direktörü Khotochkina: Moskova Intourmarket (ITM) iptal edilmeyecek

Moskova’da 12-14 Mart 2022 tarihleri arasında 17. kez yapılacak olan Intourmarket (ITM) 2022 Uluslararası Seyahat Fuarının organizatörü olan Expotour Firması'nın Fuarlar Direktörü Olga Khotochkina fuarın yapılacağını duyurdu.
Intourmarket Fuarının Genel Direktörü Olga Khotochkina tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “'Şu anda ITM 2022 Fuarımız için, Moskova şehir merkezinde bulunan Expocenter Fuar Alanı, Forum Salonunda,  planlandığı gibi açılışıyla ilgili tüm hazırlıkları yapıyoruz. ITM olarak, katılımcılarımızın, ziyaretçilerin ve çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini, son 2 yıldır dünyamızı etkileyen Pandemi koşulları sonrası getirilen yeni sağlık  standartları ile sağlamak için ekstra önlemler alınmıștır. Coronavirüs salgınının bahar aylarından itibaren zayıflayacağının umuduyla 2022 yılında düzenleyeceğimiz  fuarımız, açıklandığı tarihte sorun olmadan açılacaktır. Katılımcı firmalar hem yaz sezonu hem de Mayıs dönemi tatili için tur paketlerini satışa sunabilecekler.”

Dünyanın en hızlı büyüyen turizm pazarlarından biri olan Rusya Pazarında yılda 19 milyondan fazla gezgine erişim imkanı sağlayan Intourmarket 2022, Turizmcilere Profesyonel atmosfer, karar vericiler ile toplantılar ve Rusya'nın her yerinden yerel partnerlerle yüz yüze temaslar kurulmasına imkan sağlayacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.