FTI: Türkiye’ye 'Rezervasyon Patlaması' bekliyoruz

Türkiye'ye yönelik dönüş karantinasının kaldırılmasının etkisiyle Türkiye satışlarının patlamasını bekleyen FTI, anlaşmalı olduğu tüm otelleri satışa açarak yaz ve sonbahar ayları için büyük sayıda uçak koltuğu hazırladığını açıkladı.

08/06/2021 13:00
FTI: Türkiye’ye 'Rezervasyon Patlaması' bekliyoruz

FTI Grubu yöneticisi Ralph Schiller , Almanya'nın pandemi kararlarından sorumlu olan Robert Koch Enstitüsü'nün Türkiye'ye yönelik olan karantina zorunluğunu kaldırması ile ilgili yaptığı basın toplantısında, “bu işte tam bizim Türkiye için beklediğimiz işaretti. Özellikle Türkiye'nin Ege ve Akdeniz bölgelerinde vaka sayıları uzun süreden beri düşmekteler. O yüzden bu yeni karardan önce bile bizim Türkiye satışlarımız artmaya başlamıştı, ve bundan dolayı ana sezon için yeni bir artış beklemek doğaldır.”

FTI'de Türkiye'den sorumlu Hicabi Ayhan da Robert Koch Enstitüsü tarafından alınan kararın Türkiye turizminin yeniden başlaması için çok önemli bir adım olarak görüyor ve “tüm branş olarak Almanların tatil için en çok tercih ettikleri yerlerden biri olan Türkiye’ye gitmenin şimdi artık çok daha kolay olmasına seviniyoruz. Biz tur operatörü olarak bunun için hazırız ve özellikle tekrar misafir oranı yüksek olan otellerimiz şimdiden bile açıktır” dedi.

Türkiye’de tatil yapmak isteyen insanları istedikleri zamanda sevdikleri bölgelere gidebilmesini sağlamaya özen gösteren FTI, bunun için SunExpress, Corendon ve Condor havayolları ile anlaşarak bir çok Almanya şehrinden Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir için yeterli koltuk rezerve etti. Bunlar da yetmezse ek uçuş koymaya hazırlanan FTI, ayrıca şimdiden sonbahar dönemi için de uçuş planlarını yapıyor. (Tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.