Freebird'ten, Gatwick – Antalya uçuşlarına iyileştirilmiş tarife

Freebird Havayolları, 2024 Yaz Türkiye programı için Gatwick – Antalya uçuşlarında iyileştirilmiş tarifelerle yolcularına daha fazla avantaj sunacak.

17/02/2024 12:17
Freebird'ten, Gatwick – Antalya uçuşlarına iyileştirilmiş tarife

Havayolu, Gatwick slotlarını iyileştirerek, günlük uçuşların %79’u için daha uygun tarifeler uygulayacak. Bu gelişme, 2023 Yaz programının rekor kırmasının ve 2024 Yaz programının erken başlatılmasının ardından gerçekleşti.

2024 Yaz programı için satışları Eylül 2023’te başlatan Freebird, ticari ortaklarına daha erken koltuk erişimi sağlayarak önceki yıllara göre daha erken bir tarihte satışlara başladı. İngiltere Satış Müdürü Carl Denton, Ocak ve Şubat dönemindeki güçlü satışların cesaret verici olduğunu belirterek, “Yeni özel Pazarlama ekibimiz ve iyileştirilmiş programlarımızla birleştiğinde, bu Yaz için kendimize çok güveniyoruz ve ticari ortaklarımız için farklılaştırılmış bir uçuş teklifi oluşturma yolunda ilerliyoruz” dedi.

Günlük uçuşlar, 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve Ekim sonuna kadar devam edecek. Bu dönem, Mayıs sonu okul tatillerine denk gelmekte, bu nedenle talebin karşılanması hedefleniyor. Airlinehaber'in aktardığına göre Carl Dentons, Freebird’ün ticaret odaklı bir havayolu olarak acenteleri, tur operatörlerini ve OTA’ları desteklemeyi amaçladığını vurgulayarak, standart olarak sunulan 8 kg kabin bagajı ve özel havaalanı personeli ile yolcularına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.