Fransa Olimpiyat Takımı Antalya’da...

Fransa Olimpiyat Takımı, her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği motivasyon organizasyonunu bu yıl Antalya’da gerçekleştirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Fransa Olimpiyat Takımı Antalya’da...

Oyuncular birbirleri ile kaynaştı

Kış aylarında yaptığı operasyonlarla dikkat çeken De-Ha Tourism aracılığı ile Manavgat’taki Golden Coast Hotel’de gelen 75 kişiden oluşan Fransa Olimpiyat Takımı eğlence ve sporla dolu bir hafta geçirdi. Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda madalya alan sporcuların ve daha sonraki yarışmalara katılacak sporcuların bir arada bulunduğu Fransa Olimpiyat Takımı, Antalya’daki organizasyon ile takım ruhunu pekiştirdi.

“Organizasyon çok güzeldi”

Bu sene bu organizasyonun 16.’sını yaptıklarını belirten Fransa Olimpiyat Delegasyonu Başkanı Patrick Cluzaud, bu organizasyonu ilk defa Fransa dışında yaptıklarını söyledi.

Antalya’daki iklim şartlarına dikkat çeken Patrick Cluzaud, “Organizasyon boyunca havalar çok güzeldi. Kuzey Avrupa’da kış aylarına girilirken burada hala sonbahar tadında bir hava vardı. Organizasyon genel olarak çok güzeldi. Planladığımız her şeyi yapabildik. Çok güzel yemekler yedik. Personel çok güler yüzlüydü. Ayrıca De-Ha Tourism de çok güzel bir organizasyona imza attı. Organizasyon öncesinde takım yetkilerimiz buraya gelip incelemelerde bulunmuştu. O nedenle Antalya’ya gelirken kafamızda bir soru işareti yoktu. Takımın bir bölümü Mersin’deki Akdeniz Olimpiyatları’na katıldığı için hava, iklim ve misafirperverlik konusunda fikirleri vardı” dedi.

Tekrar gelmek istiyorlar

Önümüzdeki senelerde tekrar Türkiye’ye gelmek istediklerini belirten Patrick Cluzaud, “Antalya’daki organizasyondan çok memnun kaldık. O nedenle benzer bir organizasyon için tekrar buraya gelmek isteriz” diye konuştu.

“Değişik spor gruplarını getirmeye devam edeceğiz”

De-Ha Tourism Latin Dilleri Koordinatörü Emre Anarat ise Fransa Olimpiyat Takımı’nı Antalya’ya getirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Takım yetkilileri organizasyon öncesinde iki kere Antalya’ya geldi. Onlarla detaylı bir planlama yaptık. Her konuda bir B planımız vardı. Güzel de bir hava vardı. Hem denizden hem de plajdan yararlanabildik. Birçok sportif organizasyon yaptık.

Takım, hem eğlendi hem de spor yaptı. Bisiklet yarışı, yemek yapma yarışı, golf, dragon yarışları gibi motivasyon arttırıcı ve takım ruhunu pekiştiren aktiviteler yapıldı. Bu aktivitelerin yanında onlara Antalya ve Side’yi gezdirme imkanımız da oldu. Takım oyuncularına broşürler dağıtarak Türkiye’nin geri kalanı hakkında da bilgi verdik. Türkiye ve Antalya’da oldukları için çok mutlular. De-Ha Tourism olarak böyle değişik spor gruplarını Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.