Frankfurt havaalanında 200 sefer iptal...

Almanya'da etkili olan Petra adlı soğuk ve yağışlı hava dalgası, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Frankfurt havaalanının bir sözcüsü, şiddetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle şu ana kadar yaklaşık 200 seferin iptal edildiğini belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Frankfurt havaalanında 200 sefer iptal...

Hamburg-Lübeck kentleri arasında sefer yaparken yolda kalan bir trenin içinde yaklaşık 400 yolcunun saatlerce mahsur kaldığı bildirildi. Frankfurt havaalanının, pistlerin temizlenmesi için dün gece bir saat kapatıldığı, yağışların sabah saatlerinde azalmasından sonra bugün seferlerin normal yapılmasının beklendiği belirtildi.

 

Hamburg-Lübeck arasında yolda kalan trenden dolayı 38 tren seferinin de geciktiği ve yolcuların saatlerce istasyonlarda beklemek zorunda kaldığı ifade edildi.

 

Karayollarında da trafik sıkışıklığı yaşandığı, Alman Meteoroloji Dairesinin dün yaptığı kötü hava şartları uyarısını Baden-Württemberg ve Saksonya eyaletleri için bugün de sürdürdüğü kaydedildi.

 

Ülkenin güneyindeki Bavyera eyaletinde buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, ülkenin batısındaki Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde de çok sayıda trafik kazası olduğu, ağır vasıtaların gece trafiğe çıkışının yasaklandığı belirtildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.