Fosun'dan Thomas Cook’a hayat öpücüğü

Geçen yıl iflas eden Thomas Cook’un en büyük ortağı Çinli Fosun, eski yönetici ve çalışanları işe alarak şirketi online alanda yeniden faaliyete geçirecek.

22/01/2020 13:56
Fosun'dan Thomas Cook’a hayat öpücüğü

Fosun, Thomas Cook'u dijital alanda yeniden yapılandırdıktan sonra lisans başvurularının da tamamlanmasıyla bu yaz için online tur operatörü olarak faaliyete geçirecek.

İflas eden Thomas Cook Çin’li Fosun elinde online alanda yeniden canlandırılacak. Şirketin marka hakkını aldıktan sonra eski yönetici ve çalışanlarını da alan Fosun, İnglitere seyahat acenteleri birliği ATOL’a başvurup  lisans aldıktan sonra faliyete başlayacak.

Marka yeni dönemde dijital ortamda yapılandırılacak

Times Gazetesi’ndeki haberde Fosun’un aralarında şirketin Thomas Cook’un eski strateji ve teknoloji müdürü Alan French’in de olduğu özellikle teknoloji alanında çalışan çalışanları işe aldığı, bunlarla markayı yeni dönemde dijital ortamda yapılandıracağı belirtiliyor.

Fosun’un işe aldıkları arasında eski finans müdürü Raj Sharma ve eski e-ticaret ve satış müdürü Phil Gardner de var. Fosun'un Thomas Cook’u dijital alanda yeniden yapılandırdıktan sonra lisans başvurularının da tamamlanmasıyla, bu yaz için faaliyete geçebileceği belirtiliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.