Firuz Bağlıkaya: İçimizde hainler var

TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu’nun düzenlediği toplantıda konuşan Firuz Bağlıkaya, oldukça sert açıklamalarda bulundu.

09/01/2019 22:14
Firuz Bağlıkaya: İçimizde hainler var

İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veren seyahat acentaları, TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu’nun düzenlediği 2019’un ilk acentalar buluşmasında bir araya geldi.

Küçükyalı Elite World Hotel’de gerçekleşen organizasyona 300’ün üzerinde seyahat acentası temsilcisi katıldı. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BTK Başkanlarının da iştirak ettiği toplantı, İstanbul Asya BTK Başkanı Sedat Başalan’ın konuşması ile başladı.

Bölgesel Yürütme Kurulları'nın daha işlevsel hale getirdik

Sedat Başalan, 3 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe giren seyahat acentaları yönetmeliği ile bugüne kadar etkin ve yetkin olamayan, eski adı ile Bölgesel Yürütme Kurulları'nın çok daha işlevsel hale getirildiğini söyleyerek, geceye katılan acentalara teşekkür etti.

İstanbul Asya BTK Başkanı Sedat Başalan’ın ardından TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya kürsüye çıktı. Bağlıkaya, 1618 sayılı yasanın değiştirilmesi ile ilgili yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turizm sektörünün temel sorunlarının çözümüne dair yeni yasa çalışmasında yapılan düzenlemelerin detaylarını yemeğe katılan acentalara anlattı. Yeni yasa çalışmasında aidatlarla ilgili düzenleme yapıldığını söyledi.

İçimizde ihanet içinde olanlar var 

2018 yılının turizmciler için güzel geçtiğini söyleyen Firuz Bağlıkaya, 2019 turizm yılı için acenta sahiplerine başarılar diledi. Konuşmasını, “Değerli arkadaşlar; TÜRSAB, tarihinin en şefkatli, en hoşgörülü dönemini yaşıyor. Bize muhalif olanlara hem hizmette hem saygıda kusur etmiyoruz. Muhalefeti, demokrasinin gereği olarak görüyoruz.

Hiç kimseyi kişisel hedef haline getirmedik, getirmeyeceğiz. Ancak, ihanet içinde olanların ve içimizde yuvalanarak, palazlanmaya çalışanların da farkındayız. İlk seçimde onları ait oldukları yerlere göndereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle bitirdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.