Firuz Bağlıkaya acentelerin sorunlarını Ankara'ya iletti

TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya ve Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli Ankara’da bir araya gelerek, küçük ve orta ölçekli seyahat acentalarının sorunlarını konuştular.

20/02/2018 15:21
Firuz Bağlıkaya acentelerin sorunlarını Ankara'ya iletti

Son derece verimli geçen görüşmede KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli, çözüm odaklı açıklamalarda bulundu. Gergerli, Seyahat Acentacılığı sektörünün Türk turizmine verdiği katkının önemine değinerek, sektörün gelişmesi ve nefes alabilmesi için özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Bu bağlamda birlikte çalışarak tüm sorunlara çözüm bulmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Görüşmede, Firuz Bağlıkaya küçük ve orta ölçekli Seyahat Acentalarının büyük zorluklar yaşadığını ifade ederek , teminatsız KGF destekli kredi kullanımı konusunda, bu durumda bulunan seyahat acentalarının özellikle desteklenmesini talep etti.

Gergerli, sektörün ülke ekonomisi açısından öneminin farkında olduklarını ve her türlü  işbirliğini geliştirmeye yönelik projeler yaparak seyahat acentalarının gelişimine katkıda bulunmaya, yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme gerçekleşecek.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.