Fethiye spor turizminin gözde kenti olabilir

LookBookHoliday.com’un kurucusu ve CEO’su Murat Mallı’nın misafiri olarak Fethiye’de bulunan Türkiye A Milli Takım Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Ahmet İlker Akın ile birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

27/10/2020 12:08
Fethiye spor turizminin gözde kenti olabilir

Türkiye Avrupa Şampiyonluğu gibi birçok dalda ülkemize kupalar kazandıran, tecrübeli antrenör Ahmet İlker Akın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yla bir dizi görüşmelerde bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Belediye Başkanı Alim Karaca, “Ülkemizin önemli değerlerinden Türkiye A Milli Takım Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörümüz Ahmet kardeşimi, burada ağırlamaktan çok mutlu oldum. Bizleri ziyaret etmesinden gerçekten büyük keyif alıyorum. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet İlker Akın bu ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada “Fethiye Belediye Basketbol Kulübü'nün Süper Lig'e çıkışını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Ayrıca “2021 Japonya Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları öncesi, Fethiye'de milli takım kampı için fikir alışverişlerinde bulunduk” dedi. 

Murat Mallı “Türkiye’deki önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye, bünyesinde bulunan tarihi, kültürel güzelliklerin yanı sıra elverişli iklimi, uygun tesisleriyle yılın 12 ayı çok sayıda spor etkinliğine ev sahipliği yapabilir. Basketbol takımımızın Süper Lig’e çıkması ve ligin seyircisiz başlamasına rağmen kentimizde olumlu turizm hareketliliğini hisettirmiştir. Yerli kulüplerin yanısıra özellikle yurtdışından farklı basketbol takımlarının kamplarını Fethiye’de yapmaları için görüşmeler halindeyiz. Yakın bir zamanda binlerce sporcu, antrenör, sporsever ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Fethiye’de bir araya geleceğini öngörüyorum. Fethiye spor turizminin de gözde kenti olabilir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.