Fenerbahçe, Corendon Airlines ile havalara uçacak

Corendon Airlines, ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki hedefleri ve başarılarıyla ülkemizde voleybolun lokomotifi olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru oldu.

18/09/2019 20:27
Fenerbahçe, Corendon Airlines ile havalara uçacak

Uçuş destinasyonlarının çeşitliliği ve yolcularına sunduğu nitelikli hizmetler ile Türkiye ve Avrupa'nın en önemli havayolları arasında yer alan Corendon Airlines, ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki hedefleri ve başarılarıyla ülkemizde voleybolun lokomotifi olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru oldu.

“#FBOpetKadınVoleybolCorendonAirlinesilehavalaraucuyor” mottosuyla Corendon Airlines ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nı bir araya getiren sponsorluk anlaşması kapsamında Corendon Airlines, “Sarı Melekler”in 2019 – 2020 sezonundaki şampiyonluk yürüyüşünde logosuyla birlikte formada yer alırken, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı da Corendon Turizm Grubu bünyesindeki havayolları ve otellerden ulaşım ve konaklama desteği alacak. 

“Corendon Airlines olarak amatör spor branşlarının en büyük destekçileri arasındayız”

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen sponsorluk imza töreninde ise Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Zoran Terzic’in yanı sıra Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcuları Kaptan Eda Erdem Dündar ile Brankica Mihajlovic, medya mensupları ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’na sponsor oldukları ve sezon boyunca Sarı Melekler’in destekçisi olacakları için çok mutlu olduklarını dile getiren Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili görüşlerini şu şekilde ifade etti:

Senede 4 milyon yolcu taşıyarak uluslararası bir havayolu statüsüne gelmiş bulunuyoruz

“Corendon Airlines olarak ülkemizi turizm ve havacılık alanında uzun yıllardır başarıyla temsil ediyoruz. Turistik bir havayolu olarak Avrupa’dan Türkiye’nin çeşitli tatil destinasyonlarına düzenlediğimiz uçuşlarımızın yanı sıra, Avrupa içinde düzenlediğimiz uçuşlar ile birlikte toplamda 45 ülke ve 145 havalimanına, senede 4 milyon yolcu taşıyarak uluslararası bir havayolu statüsüne gelmiş bulunuyoruz.

Bir yandan da Avrupa’dan Anadolu destinasyonlarına düzenlediğimiz uçuş sayısını her geçen gün artırıyoruz. Kurulduğumuz günden beri yaptığımız işlerle fark yaratmaya çalışıyor; gerek operasyonlarımız, gerek şirket prosedürlerimiz açısından ‘İlklerin Havayolu’ olmaya devam etmeyi hedefliyoruz.  Bu doğrultuda Türk voleybolunda pek çok ilki hayata geçirmiş olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’na sponsor olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Avrupa’da ve Türkiye’de pek çok amatör spor branşına destek sağlıyoruz

Avrupa’da ve Türkiye’de pek çok amatör spor branşına hem özel hem de milli takımlar seviyesinde organizasyon ve takım sponsorlukları alanlarında destek sağlıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı, Team Corendon Buz Pateni Takımı ve Belçikalı Corendon Circus Bisiklet Takımı’nın; Türkiye’de ise,

Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı ve ITU Ultimate Frizbi Takımı gibi alternatif sporları destekleyici sponsorluklar üstlendik. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’na sponsor olarak Türk voleyboluna da ciddi destek sunacak, Türk voleybolunun uluslararası bilinirliğinin daha da artmasına katkı sağlayacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü camiasına 2019 – 2020 sezonu için büyük başarılar diliyoruz 

2019 – 2020 sezonunda ülkemizi Avrupa’nın en üst düzey voleybol organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru olmak da ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden bir marka olarak bize ayrıca gurur verecek.

#birliktehavalarauçuyoruz mottosuyla yanında olacağımız Sarı Melekler’e ve tüm Fenerbahçe Spor Kulübü camiasına 2019 – 2020 sezonu için büyük başarılar diliyor, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ve Başkan Yardımcısı Sayın Burhan Karaçam başta olmak üzere bu sponsorluk anlaşmasının hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

“Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Corendon Airlines ile yaptıkları sponsorluk anlaşması hakkındaki düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Yıldıray Karaer ve Corendon Airlines çalışanları, hepiniz Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz. Birlikteliğimiz inşallah iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Hep beraber şampiyonluklar yaşarız. Corendon Airlines’ın tanıtımı artar ve önümüzdeki yıllarda da ‘iyi ki bu sponsorluğu yapmışız’ dersiniz. Başka potansiyel sponsorlara örnek olursunuz. Hayırlı uğurlu olsun.”

“Corendon Airlines’a teşekkür ediyoruz”

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ise Corendon Airlines’a teşekkür ederken sponsorluk anlaşması ile ilgili görüşlerini şu şekilde paylaştı:

“Bu yeni sezonda Corendon Turizm Grubu gibi birçok grubun da özellikle futbol dışındaki spor branşlarına desteklerinin daha çok artmasını bekliyoruz. Bu açıdan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e özellikle teşekkür ediyorum. Birçok takıma destek oluyorlar. Fenerbahçemize de bu sene sırt isim sponsoru olarak destek oldular. Bunun da devamını diliyoruz.

2000li yılların başlarında kurulan Corendon Airlines, kısa sürede ‘Fark Yarat’ sloganıyla büyük bir fark yaratarak Avrupa ve Ortadoğu’da birçok ülkeye hizmet ederek faaliyetlerini genişletmişler. Buradan elde ettikleri kazancın bir bölümünü de spora yansıtarak çok önemli bir sosyal sorumluluk görevini de üstleniyorlar.”

“En büyük dileğim Corendon Airlines ile birlikte Şampiyonlar Ligi Finali’ne uçmak”

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Zoran Terzic ise duygularını şu şekilde ifade etti: “Öncelikle yeni sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizim için sponsorluklar çok önemli. Sponsorlarımız olduğunda kendimizi çok daha rahat ve güvenli hissediyoruz.

Bize sadece saha içinde işimizi yapmak kalıyor. Sponsorluklar bu anlamda çok önemli. Corendon Airlines bizim için sadece sponsor değil, ailemizin bir parçası. Biz de elimizden gelen her şeyi yapıp sezon sonunda herkesi memnun etmek istiyoruz. En büyük dileğim Corendon Airlines ile birlikte Şampiyonlar Ligi Finali’ne uçmak.”

“Bu sponsorluk, Fenerbahçe Opet’e çok fazla destek ve şans getirecektir”

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ise basın toplantısında şu açıklamaları yaptı: “Sponsorların sporda önemi çok fazla. Corendon Airlines’a, Yıldıray Karaer’e hem takımım hem de kendim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sponsorluk da inanıyorum ki Fenerbahçe Opet’e çok fazla destek ve şans getirecektir. Kulübümüz ve bizlerin bu tarz sponsorlara çok ihtiyacı var.

Bu durumda bize düşen görev de hem yöneticilerimiz hem kulübümüz hem oyuncularımız hem de staffın desteğiyle beraber armamız için en iyi şekilde mücadele etmek olacaktır. Şunun sözünü verebilirim ki gücümüzün son damlasına kadar sahada mücadele edeceğiz. Çünkü çok güzel bir takım oluşturduk. Yönetimimize de çok teşekkür etmek istiyorum.

İnşallah Corendon Airlines da bize şans getirecek. Bizler de sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fenerbahçe, sporun lokomotifi olmuş bir kulüp. Sporcuların olmak istediği en üst düzeyde olan bir kulüp. Bizler burada olduğumuz için de çok şanslıyız. Bu durumda sponsorların önemi de çok kıymetli. Corendon ailesine aramıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.”

“Umarım güzel bir sezon geçiririz”

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı yeni transferlerinden Brankica Mihajlovic ise görüşlerini şu şekilde belirtti: “Burayı bu kadar kalabalık görmek gerçekten çok güzel. Biliyorsunuz ki 2015-2016 sezonunda burada oynadım ve şimdi istediğim yere geri döndüm. Tekrar Fenerbahçe forması giydiğim için çok şanslıyım. Burası benim ilk seçeneğimdi. Eda Abla ile de konuştuğumuzda çok heyecanlanmıştım. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz.”

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından imza törenine geçildi. Sponsorluk anlaşmasının imzaları, Corendon Airlines ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün logolarının bulunduğu temsili bir voleybol topuna Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer tarafından atıldı.

Karşılıklı hediyeler takdim edildi 

İmza töreninin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Corendon Airlines logosunun bulunduğu Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı formasını Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e takdim ederken Yıldıray Karaer de Burhan Karaçam’a Fenerbahçe renkleriyle giydirilmiş ve Fenerbahçe ile şampiyonluk kazanmış sporcularının isimlerinin de yer aldığı maket Corendon Airlines uçağı hediye etti.

Toplantı sonunda ise, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Zoran Terzic, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcuları Kaptan Eda Erdem Dündar ve Brankica Mihajlovic’in katılımıyla toplu fotoğraf çekildi. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.