Fatih Milano Otel icradan satılıyor

İstanbul Fatih'te yer alan Milano Otel İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 722 bin TL bedelle 12 Ocak 2015 günü saat 11:30 ile 11:40 arasında ihale ediliyor.

31/12/2019 23:40
Fatih Milano Otel icradan satılıyor

İstanbul İli Fatih İlçesi, 725 Ada, 6 Parselde, 115,00 metrekare miktarlı, Bahçeli kangir ev nitelikli taşınmazın tamamı  İstanbul  10. İcra Dairesi tarafından  satılarak paraya çevrilecek.

Taşınmazın beyanlar hanesinde 07.09.1990 tarih ve 3635 yevmiye no ile "Eski Eserdir. (2 GRUP)" ibaresi bulunuyor.

Taşınmazın Milano Otel ünvanı altında ve 3. Sınıf Otel kategorisinde olmak üzere; Ortadoğu ve Afrika ülkeri vatandaşlarına yönelik faaliyet gösterdiği ve kiracı tarafından işletildiği ayrıca otelin son derece bakımsız bir durumda olduğu gözlemlenmiştir.

Taşınmazın 1 Bodrum Kat(personel yatak odası, depo, kazan dairesi) +1 Zemin Kat (resepsiyon, lobi, WC, kahvaltı salonu ve mutfak) + 4 normal kat(beher katta 2’si banyosuz 6'şaradet otel odası, beher katta 1 'er adet ortak WC) + Çatı katından(2'si banyosuz 2 adet otel odası 1 adet ortak WC) ibaret olduğu; zaman içinde binaya çeşitli eklentiler yapılmak suretiyle otele dönüştürüldüğü ve otelde; fiilen 51 yatak kapasitesi bulunduğu tespit edilmiştir.

Taşınmazın kentsel dönüşüm yenileme alanı kapsamına alınmış olması, taşınmazın yeri konumu ve bölgenin ticaret potansiyeli, arsa büyüklüğü ile binanın kullanım alanı büyüklüğü, binanın yaşı ve görünümü, genel ulaşım olanakları olarak Marmaray-İDO-Tramvay-Metro ve Otobüs gibi toplu ulaşım olanakları ve kalitesi birer cazibe merkezleri olan tarihi merkez ve eserlere yakınlığı telekominikasyon altyapısı ve kalitesi, su ve kanalizasyon altyapısı vb. Faktörler dikkate alınarak taşınmazın değeri tespit edilmiştir. Ayrıntılı bilgi dosyasındadır. (Emlakkulisi)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.