Extranetwork Berlin’de Türkiye’yi temsil etti

Extranetwork, Kayak.com ve ENNEA Capital'in sponsorluğu ve daveti ile gerçekleşen Fundraising MasterClass'ta dünyanın dört bir yanından gelen 17 başarılı turizm girişimi ile birlikte sahne aldı.

15/03/2023 11:42
Extranetwork Berlin’de Türkiye’yi temsil etti

Otellerin dijital dünyaya entegrasyonunu ve online rezervasyon almalarını kolaylaştıran teknolojik çözümler üreten Extranetwork’ün katılım gösterdiği Fundraising MasterClass'ta turizm dünyasının önemli isimlerinden oluşan profesyonel bir jüri ekibi ve saygın yatırımcıların da yer aldığı gecede turizm sektörünün geleceğini şekillendirecek teknolojiler üzerine konuşuldu.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Almanya merkezli bir Türk girişimi olan Extranetwork, 2022’de BestStartup.eu tarafından hazırlanan Berlin Merkezli 50 Turizm Girişimi ve 40 Otel Girişimi’nden biri seçilmişti.

Oda karşılaştırmadan ödeme aşamasına kadar kusursuz bir deneyim sunan rezervasyon motoru ile 2022 yılında konaklama tesislerinin iptal oranlarını %70 düşürdüğünü açıklayan Extranetwork, Türkiye’deki başarılı çıkışının ardından bu yıl Gürcistan pazarına açılarak büyümeye devam ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.