İki seyahat devinden stratejik ortaklık

Seyahat endüstrisinin iki büyük grubu Expedia ve Lufthansa, 'Airline distribution' konusunda yakın işbirliğine gireceklerini duyurdu.

19/06/2019 10:08
İki seyahat devinden stratejik ortaklık

Lufthansa tarafından paylaşılan bilgilere göre, Expedia ve Lufthansa, bundan böyle seyahat etmek isteyen kişilerin, Expedia web siteleri yolu ile de Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines tarafından sunulan uçuşlara ulaşabilmelerini sağlayacak. Bu amaçla teknik olarak şu anda en gelişmiş dağıtım standardı NDC yönteminden yararlanılacak.

İki dev turizm grubunun işbirliğinin sayesinde Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines yolcuları, Avrupa pazarlarında bu üç havayolunun 'NDC Partner Program' ürünlerinden faydalanabilecek. Tourexpi'de yer alan habere göre, bunun içine, Lufthansa Havayolu Grubu'nda mevcut olan en ucuz uçuşları bulmak için kullanılan 'NDC Smart Offer' da dahil.

İşbirliği geliştirilerek sürdürülecek

Tüm dünyadaki ve özellikle de en önemli pazarlardan sayılan Kuzey Amerika'daki tüm Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines uçuşları, 2020 yılından itibaren Expedia Grubu web sitelerinde yolculara sunulacak.

İki grubun işbirliğinin NDC partner programIdan daha ileriye gideceğini bildiren Lufthansa, her iki grubun ileride yolculara daha kolay ve verimli seçenekler sunmak üzere yeni teknolojilerin geliştirileceğini de ekledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.