Euphoria Palm Beach and Resort Hotel'e "Best of Region” ödülü

Hollanda merkezli Zoover Ödülleri sahiplerini buldu. Oteller için verilen ödüllerde Prince Group bünyesinde yer Euphoria Palm Beach and Resort Hotel, 9.9 puanla “Best of Region” ödülüne layık görüldü.

23/01/2020 20:55
Euphoria Palm Beach and Resort Hotel'e "Best of Region” ödülü

Euphoria Palm Beach and Resort Hotel, Avrupa’nın en önemli online yorum sitelerinden olan Zoover'dan 10 üzerinden 9.9 puan alarak, tüm Akdeniz bölgesinin en iyi oteli olarak altın madalya almaya hak kazandı.

Prince Group bünyesinde yer alan Manavgat Kızılağaç bölgesindeki Euphoria Palm Beach and Resort Hotel, eşsiz mimarisi ve üstün hizmet anlayışı ile kazandığı ödül ile 2020 sezonuna güçlü adımlarla girmenin sinyallerini bir kez daha verdi.

Ekibimize ve misafirlerimize çok teşekkürler

Misafirlerine en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışan ekibine teşekkür eden Prince Gorup Genel Müdür Yardımcısı İlknur Albayrak, uluslararası alanda kazanılan bu ödülde tüm ekibinin emeği bulunduğunu söyledi.

Albayrak, "Ödüllerin motive edici gücü tartışılmaz. Biz de aldığımız bu ödülün bize verdiği güçle, misafir memnuniyetini daha da üst seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Euphoria Hotels bünyesinde yer alan Euphoria Tekirova otelimiz de, Tripadvisor’dan  aldığı 'Mükemmellik Sertifikası' ile, gurumuza bir gurur daha kattı. Tüm ekibimize bir kez daha teşekkürlerimi ve bu ödüllere bizi layık gören misafirlerimize de saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.