Etstur’un fotoğraf yarışmasında 2. dönem kazananları

Etstur’un Instagram fotoğraf yarışması Tatil Yağmuru’nda 2. Dönem kazananları 10 Şubat Salı günü, Rixos Pera İstanbul’da düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Yarışmanın başladığı ilk günden beri yoğun ilgi gören “Tatil Yağmuru” kampanyası her geçen gün artan katılımcı sayısıyla 3. dönemine başladı.

31/12/2019 23:40
Etstur’un fotoğraf yarışmasında 2. dönem kazananları

Etstur’un Erken Rezervasyon kampanyası ve Instagram fotoğraf yarışması Tatil Yağmuru tüm hızıyla devam ediyor. Aralık talihlilerinin belirlenmesinin hemen ardından başlayan 2. dönemin kazananları 4 Şubat tarihinde jüri tarafından belirlendi.

Seyahat Yazarı ve Rehber Saffet Emre Tonguç, Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Seven, Yayın Yönetmeni Şengül Balıksırtı ve Etstur Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Albaş’ın yer aldığı jüri, bir araya gelerek yarışmanın 2. dönem kazananlarını belirledi. Rixos Pera İstanbul’da düzenlenen törenle ödüllerini alan talihliler tören sonrası Saffet Emre Tonguç ile Galata turuna çıktılar. Tur sonrası Rixos Pera İstanbul’da verilen akşam yemeğinde bir araya gelen kazananlar, muhteşem ödüller ve güzel anılarla İstanbul’dan ayrıldılar.

Etstur’un sosyal medyada geniş yankı bulan yarışması, Nisan 2015’te son bulacak. Her ay değişen ödüllerle yenilenen yarışmada daha fazla fotoğraf paylaşanların şansı artıyor. Türkiye’de daha önce görülmemiş ödülleriyle de adından söz ettiren yarışmada ocak ayı ödülleri ve kazananları şöyle:

ÖDÜLLER:

Birincilik ödülü: 2015'e özel çift kişilik 3 ayrı tatil (Erken Rezervasyon kampanyasına dahil olan 5 yıldızlı yurt içi otelde konaklama, özel jet ve helikopter ile otele transfer. Ayrıca business class uçak biletleri dahil olmak üzere Cruise ile Yunan Adaları ve Kıbrıs tatili.

İkincilik ödülü: Yurt içinde 5 yıldızlı otelde 7 gece çift kişilik konaklama ve business class uçak biletleri

Üçüncülük Ödülü: Kıbrıs’ta 7 gece çift kişilik konaklama ve business class uçak biletleri

KAZANANLAR:

1. PINAR ÖZTÜRK

Evli ve bir çocuk annesi olan Pınar Öztürk, iletişim fakültesi mezunu ve şu sıralar ticaretle uğraşıyor. “Seyahat için çalışıyoruz” diyen Öztürk, seyahatlerini eşi ve 9 yaşındaki oğlu ile gerçekleştiriyor. Hafta sonları kamp yapmaktan hoşlanan aile, bir hafta sonu Ankara çevresinde gerçekleştirdikleri gezide, dron kullanarak çektikleri fotoğrafla birincilik ödülünü kazandı.

2. ALTUĞ GALİP

1975 yılında Londra'da doğan Altuğ Galip, eğitim yaşamına Kıbrıs’ta başladı ve üniversiteye kadar burada devam etti. Üniversite eğitimini ODTÜ İşletme Bölümü’nde tamamlayan Galip, 20 sene tekstil sektöründe çalıştı. Kariyerinde değişiklik yaparak son 3 senedir sosyal medya alanında faaliyet gösteren Altuğ Galip, ayrıca 4 ayrı ülkenin vatandaşı. Seyahat etmenin ve gezdiği yerleri fotoğraflamanın en büyük tutkusu olduğunu belirten yarışmacı, ikincilik ödülünü kazandı.

3. OLCAY YAKAR

1980 doğumlu ve 4 yıllık evli olan Olcay Yakar, yakın zamanda babalık heyecanını tattı. Tekstil ile uğraşan Yakar, Endonezya'ya ithalat için gittiği sırada cep telefonu ile çektiği fotoğrafla üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.