Etkinlik sektörünün oskarları İstanbul'da dağıtılacak

24 Kasım 2018’de Portekiz’in Coimbra şehrinde gerçekleşen 13'üncü Bea World Festival ödül töreninde, Kasım 2019’da Bea World Festival’e ev sahipliği yapacak şehrin İstanbul olduğu açıklandı.

13/12/2018 12:12
Etkinlik sektörünün oskarları İstanbul'da dağıtılacak

İstanbul, Bea World Festival 2019’a ev sahipliği yapacak. Bea World Festival – Uluslararası Etkinlik ve İletişim Festivali – dünya etkinlik sektörünün en iyilerini bir araya getiren, en yaratıcı etkinliklerin, örnek uygulamaların, sıradışı fikirlerin sergilendiği ve ödüllendirildiği bir etkinliktir. İtalyan ADC Group tarafından ilki 2006 yılında Milano’da Best Events Awards olarak düzenlenen etkinlik, 20176 yılından bu yana Bea World Festival adını alarak dünyaya açılmıştır.

13'üncüsü Portekiz’in Coimbra şehrinde gerçekleşen Bea World Festival, 2 bin 800'den fazla ülkeden, etkinlik ajans yöneticisi, şirket etkinlik direktörü, etkinlik sektör kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Bu yılın etkinlik Oscar’ları niteliğindeki The Best Event Award ve The Best Location Award ile birlikte 15 farklı kategoride ödül, sahiplerini buldu.

Türkiye’ye Roadshow kategorisinde birincilik 

The Bea World Grand Prix 2018 ödülünü Hindistan’dan Laqshya Live Experiences şirketinin Google için hazırladığı Google Home Training projesi alırken, Türkiye’den Yolculuk Atölyesi de Vodafone için hazırladığı Coding Tomorrow adlı projeleri ile Roadshow kategorisinde birincilik ödülünü almıştır.

Bu yılki yarışmanın derece alanları ile birlikte 2019’da etkinliğin ev sahipliğini yapacak şehrin, İstanbul olarak seçildiği açıklandı. İstanbul, YEPUD – Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği – nin öncülüğünde TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB – Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin desteğiyle Kasım 2019’da, 3 gün süre ile dünya etkinlik sektörünün önde gelen oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.