Ersin Kalender: Flora Hotels markası Karadeniz’de büyüyecek

Yatırımlarını Karadeniz Bölgesi’nde yoğunlaştıran Flora Hotels, zincir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlk otelini Trabzon, ikinci otelini Ordu’da açan Flora Hotels’in yeni oteli Flora Handüzü Resort & Bungalow, Rize’de hizmete girecek. Flora Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kalender yaptığı açıklamada, "Flora Hotels olarak Karadeniz'de büyüme kararı aldık" dedi.

22/03/2023 14:05
Ersin Kalender: Flora Hotels markası Karadeniz’de büyüyecek

Turizm sektöründe uzun yıllar çeşitli uluslararası markalarda üst düzey yöneticilik yapan Ersin Kalender, Ordu’da hizmete açtığı yeni oteli ve kısa zamanda büyüyen Flora markası hakkında bilgi verdi. İlk otelini geçen yıl Trabzon’da Flora Uzungöl Resort adıyla açan marka, Uzungöl’e getirdiği yenilikçi hizmet anlayışı ile adından sıkça söz ettiriyor. Birkaç ay önce Flora Ordu Hotel & Apart&Suit ismiyle ikinci tesisini Ordu’da açan Flora Hotels, zincir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yatırımlarını Karadeniz Bölgesi’nde yoğunlaştıran Flora, mayıs ayında yeni otelini tatilseverlerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Rize’de hizmete girecek Flora Handüzü Resort & Bungalow ile grup, otel sayısını bölgede 3’e çıkaracak. Rize merkezli Flora Tour & Travel isimli seyahat acentelerinin de Rize merkez şubesinin 2 ay içerinde açılacağını belirten Ersin Kalender, Flora Tour & Travel Ordu şubesinin de sezon başlamadan hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Grubun otel yatırımları hakkında bilgi veren Flora Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kalender, Flora Uzungöl Resort Hotel’i şöyle anlattı: “Otelimiz 69 oda, açık, kapalı restoran, bünyesinde Gloria Jean’s Cafee, nargile bahçesi, SPA Center, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu ile her ayrıntısı düşünülmüş çok fonksiyonlu bir tesistir. Misafirlerimizin taleplerine göre birçok farklı oda tipi alternatifi oluşturuldu. Kapasite olarak Uzungöl’ün en büyük tesislerinden biri olan otelimiz, şu anda yeni sezona hazırlık için yenileniyor ve mayıs ayında misafir kabul etmeye başlayacak.”

Kalender, Flora Ordu Hotel & Apart & Suit’i de şu sözlerle anlattı:

“Flora Ordu otelimizi yaklaşık 3 ay önce hizmete açtık. Otelde, toplam 29 odamız bulunuyor. Deluxe, Apart Deluxe, Comfort Suit, Terace Deluxe, Executive Suit ve Flora Suit olmak üzere farklı konseptteki odalarımızda misafirlerimizi ağırlıyoruz. Ayrıca her katta 4 odamız birleşebiliyor ve bu şekilde toplamda 6 adet Connection oda tasarladık. Yine otelimizin bünyesinde Flora Restaurant, Gloria Jean’s Cafee, toplantı salonu, nargile alanı ve teras bulunuyor. Ayrıca, çatı katında tasarladığımız tüm odaların terası, bazı odaların kendi içerisinde jakuzi ve saunası bulunuyor.”

Flora Handüzü Resort & Bungalow Mayıs ayında hizmete girecek

Ersin Kalender, grubun mayıs ayında hizmete girecek yeni otelini de şöyle tanıttı: “Flora Handüzü Resort & Bungalow, mayıs ayında hizmete girecek. Rize'nin Güneysu ilçe merkezine 16 km uzaklıkta 1800 rakımda olan Handüzü Yaylası’nda yer alan otelimiz, bu yükseklikte çıkılabilen tek yaylada bulunma özelliği taşıyor. Karadeniz’in yöresel motiflerinin modern çizgilerle birleştiği 27 adet bungalovda; ev rahatlığında, güveli bir aile ortamında, tertemiz doğada, huzurlu ve eğlenceli bir tatil yapmak mümkün. Alternatif kış sporlarıyla kayak severlere kış aylarının keyfini çıkarabilecekleri iddialı bir tesis hazırlıyoruz.”

Flora Group’un bir diğer yatırımı olan Flora Tour & Travel hakkında da bilgi veren Kalender, yaptığı açıklamada, “Flora Tour & Travel isimli seyahat acentemiz, Rize’nin Çayeli ilçesinde iki ay sonra hizmete girecek. Hemen ardından Ordu şube ofisimizi hizmete alacağız. Otel rezervasyonu, tur programları, transfer hizmetleri, araç kiralama hizmeti vereceğiz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.