Erhan Çakay, Miapera Hotel’in Genel Müdürü oldu

Türk turizminin sevilen ve başırılı isimlerinden Erhan Çakay, Tarihi Pera’nın yeni yüzü Miapera Hotel’in Genel Müdürü oldu.32 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Erhan Çakay, Kasım 2009 tarihinde itibaren, Miapera Hotel’in Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Erhan Çakay, Miapera Hotel’in Genel Müdürü oldu

Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Erhan Çakay, aynı zamanda, İstanbul Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak turizm dersleri veriyor.

Miapera Hotel:
İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda, tarihin görkemli büyüsüyle çağdaşlığın konforunu bir arada sunan, 19. yüzyıl Fransız mimarisinin zarafetini taşıyan binasında ev sıcaklığını aratmayacak bir otel… ‘Miapera Hotel’

İtalyanca’da, ‘benim’ anlamına gelen ‘Mia’ ile ‘Pera’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’in, 4 dublex suit, 20 deluxe, 37 superior olmak üzere 61 odası bulunuyor. 12 farklı plan ile çözüm sunan odalarda, Pera’nın tarihini anlatan cam üzeri tasarımlar yer alıyor.

Miapera Hotel, son teknolojiyle donatılmış toplantı salonlarıyla iş dünyasının her türlü ihtiyacına cevap vermeye hazır…

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.