Eresinler'den Kamuoyuna Cevap ve Düzeltme...

Türkiye Gazetesi'nde yayınlanan "İş Dünyası Eresin'in İftarında Buluştu" başlıklı haberinde yapılan hatalı ifadeler için cevap ve düzeltme geldi. İşte ayrıntılar....

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Eresinler'den Kamuoyuna Cevap ve Düzeltme...

İş Dünyası Eresin'in İftarında Buluştu
 
İş adamı merhum Seyit Eresin, hatm-i şerif, mevlit ve dualarla yâd edildi. Türkiye'de modern otelciliğin öncülüğünü yapan, 2 yıl boyunca yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Eresin, hastalığına yenik düşüp, vefat etmişti.
 
İş adamı merhum Seyit Eresin, hatm-i şerif, mevlit ve dualarla yâd edildi. Türkiye'de modern otelciliğin öncülüğünü yapan, 2 yıl boyunca yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Eresin, hastalığına yenik düşüp, vefat etmişti. Seyit Eresin'in ağabeyi Barcelo Eresin Otel'in sahibi Bircan Eresin, kardeşi merhum Seyit Eresin'in hayrına ve ruhuna önceki gün hatm-i şerif ve mevlit okuttu. Okunan hatmlerin ardından dualar yapıldı. Eresin, İş dünyasının önemli isimlerini de iftarda buluşturdu. Önceki akşam Barcelo Eresin Otel'de düzenlenen iftara İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, iş adamlarından Yılmaz Ulusoy, Bayraktarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bayraktar, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Malatyalı ünlü iş adamı Kadir Eriş gibi iş, medya ve akademi dünyasının önemli isimleri katıldı.
 
Cevap ve Düzeltme



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.