Emirates Holidays ile dünya keşfi...

Dubai merkezli ödüllü havayolu şirketi Emirates’in tur operatörü şirketi Emirates Holidays hizmet verdiği tüm destinasyonları içeren 2011-2012 “ A World of Choice” kataloğu tanıtıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates Holidays ile dünya keşfi...
Heyecan verici pek çok seyahat önerisi bulunan katalogda toplam 37 ülkede 130 destinasyona yer veriliyor. Katalogda yer verilen seyahatler kültür ve sanat turlarından, macera dolu deneyimlere, aile tatillerinden balayına, lüks tren ve gemi seyahatlerine kadar pek çok öneride bulunuyor. Katalogda 550’den fazla otel, pek çok tur ve gemi seyahatine yer veriliyor.

Emirates Holidays Başkan Yardımcısı Frederic Bardin “Her kataloğumuz, seyahat alanında günümüzün trendleri ve değişimleri dikkate alınarak, ciddi bir araştırma sonucu hazırlanıyor ve müşterilerimize özel hazırladığımız tatil seçenekleri sunuyor.  Bu sene yayınlanan kataloğumuzun şuana kadar sunduklarımızdan daha da etkileyici olduğunu düşünüyorum. Bu sene kataloğumuzu hem havayolunun uçuş ağına yeni eklediği destinasyonlar hem de yeni bir çok lüks tren ve gemi seyahati opsiyonları ve geniş bir butik otel portföyü ile zenginleştirdik.  Hazırladığımız yeni kataloğun, Orta Doğu’da en fazla destinasyonda tatil seçeneği sunan tur operatörü olarak sektörde ki farklı konumumuzu ortaya koyduğunu düşünüyorum” dedi.

Emirates Holidays Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika, Hint Okyanusu, Asya ve Avustralya’da toplam 38 ülkede seyahat opsiyonları sunuyor. Hem müşterilere hem de seyahat acentelerine hizmet veren Emirates Holidays pek çok farklı tatil opsiyonu sunmanın yanı sıra, bu seçenekleri karşılaştırma ve konunun uzmanları ile değerlendirme imkanı da sağlıyor.

Kataloğa tüm Emirates Holidays ofisleri ve yurtdışında bulunan temsilci seyahat acentelerinden ulaşmak mümkün. Türk müşteriler ise Emirates Holidays’in tüm seyahat paketleri ve hizmetlerine Türkiye’de ki temsilcisi Airep vasıtasıyla kolayca erişebiliyor.

Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile 67 ülkede 112 noktaya uçuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.