EMAY'dan otelciliğe 500 Milyon Dolar...

Konut üretiminde Kent Plus markasıyla ön planda olan Emay İnşaat, yeni planına AVM ve 5 yıldızlı otelleri alırken, Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, 500 Milyon Dolarlık otel yatırım projelerini açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
EMAY'dan otelciliğe 500 Milyon Dolar...

Kent Plus markasıyla konut sektöründe ismini duyuran Emay İnşaat, ticari gayrimenkul yatırımlarına da ağırlık vermeye başladı. Artık yatırım rotalarına kendilerinin işleteceği AVM ve otelin de girdiğini söyleyen Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, ilk ticari projeleri olarak Ataşehir'deki Brandium'u gösterdi.

Bu arada Anadolu yakasında Yeni Sahra'da da 5 yıldızlı bir otelin inşaatını sürdürdüklerini belirten Çağlar, Avrupa yakası için de otel yatırım planlarının olduğunu kaydetti. Çağlar, şöyle devam etti:

"İki yakada da hayata geçireceğimiz otellerle 500 milyon dolarlık yatırım yapacağız. En az iki şehir otelimiz olsun istiyoruz. Önemli bir markanın isim hakkını alacağız. İlk otelimizi 2013 yılının ortasında açıyoruz ve kadrolarımız şimdiden hazır. Anadolu yakasındaki en prestijli otellerden biri olacak. 340 odasının yanı sıra, business center da bulunacak." Çağlar, bir başka önemli hedeflerini, "2013 yılının sonuna kadar GYO kurmayı düşünüyoruz" sözleriyle açıkladı. (Milliyet Emlak)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.