Elite World İstanbul'dan, 'Sevgililer Günü' paketi...

Elite World İstanbul Hotel, aşkın en tatlı halinin yaşandığı, romantizmin doruğa çıktığı 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için bu sene de çok özel alternatifler sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Elite World İstanbul'dan, 'Sevgililer Günü' paketi...

Elite Restaurant’ın “Sevgililer Günü Yemeği”nde romantik parçalardan oluşan canlı müzik eşliğinde Baş aşçı Aydın Gül tarafından hazırlanan “Aşk Menüsü” servis edilecek.

Aşk menüsünde başlangıç olarak “Aşk Bahçesi Tabağı” (mini enginar, dil füme, isli peynir, somon füme, baharatlı peynir, kestaneli yaprak sarma, fıstıklı fava, alabalık füme ve marine edilmiş yeşillikler)”, ara sıcakta “Ilık Fısıltılar” (gratine edilmiş Hellim peyniri ve fesleğen sos ile sunulan sebzeli bohça krep), ana yemekte “Sıcak Duygular”(kremalı patates, ızgara taze mantar, sebze buketi ve özel sos ile servis edilen fıstıklı bonfile sarması) tatlı olarak ise “Mutluluk Parıltıları” (vişne sos ve sakızlı Dondurma eşliğinde çikolatalı armut tatlısı) yer alıyor.

Limitsiz yerli içki ve KDV’nin dahil olduğu bu özel menü kişi başı 89TL .Caz dünyasının buluşma noktası Jazz Company’de ise 14 Şubat gecesi İlham Gencer ve İpek Dinç en güzel parçalarını o geceyi romantik geçirmek isteyenler için seslendirecek. Atıştırmalık tabağı, kremalı patates, Izgara taze mantar, sebze buketi ve özel sos ile servis edilen Fıstıklı Bonfile Sarması, vişne sos ve sakızlı dondurma eşliğinde Çikolatalı Armut tatlısı ve limitli yerli içkinin dahil olduğu “Caz Menüsü” ise kişi başı KDV dahil 59TL.

Romantik parçaların eşlik ettiği mum ışığında yenen sevgililer günü yemeğinin ardından geceyi baş başa geçirmek isteyen sevgililer için hazırlanmış olan “Konaklamalı Sevgililer Günü Paketi”nde sevgililer günü yemeği, aynı gece konaklama, odaya şarap&meyve sepeti, ertesi gün brunch, Fit Life kullanımı ve 30 dakikalık Aromaterapi masajı bulunuyor.  İki kişilik konaklamalı sevgililer günü paketi KDV dahil 159 Euro.

Elite World İstanbul Hotel tüm geceyi kendilerine özel geçirmek isteyen ve ‘’odaya özel servis yapılsın’’ diyen çiftlere de özel hizmet sunuyor. Sevgililer konforlu süitlerinde romantik dakikalar yaşarken, onlara keman eşliğinde en güzel parçalar eşlik edecek. Odaya “Aşk Menüsü” servisi, şarap&meyve sepeti, ertesi sabah brunch, Fit Life kullanımı ve 30 dakikalık Aromaterapi masajının dahil olduğu “Odada Sevgililer Günü” paketinin iki kişilik fiyatı 189 Euro.

Elite World İstanbul bu günü daha konforlu yaşamak isteyen çiftlere özel limuzin servisi de sunuyor. Sevgililer evlerinden alınıyor, ister aynı gece isterlerse ertesi gün evlerine bırakılıyor. Limuzin içindeki servis sevgililerin tercihlerine göre belirleniyor.  Elite World İstanbul’un ayrıca sevgililere özel sürprizi var. Bu özel gecede yapılacak olan çekilişte şanslı çift “tek taş yüzük veya kol düğmesi” takımı kazanacak. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.