Elite World’den Babalar Günü'ne özel kampanyalar

Elite World Hotels & Resorts, babalarına unutulmaz bir deneyim hediye etmek isteyenler için özel kampanyalar hazırladı. Zincirin Elite World İstanbul Florya ve Elite World Kuşadası otellerinde geçerli olacak kampanyalarda “2 Kişi Kal, Tek Kişi Öde” ve restoran harcamalarında cazip indirim fırsatları babalarını mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

07/06/2024 13:52
Elite World’den Babalar Günü'ne özel kampanyalar

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, Babalar Günü’nü birbirinden cazip kampanyalarla karşılıyor. Zincirin Elite World İstanbul Florya ve Elite World Kuşadası otellerinde geçerli olacak kampanyalarda “2 Kişi Kal, Tek Kişi Öde”, restoranlarda indirim gibi fırsatlar, babasını mutlu etmek isteyenler için hazırlandı.

Elite World İstanbul Florya, Babalar Günü’ne özel, ödüllü restoranı The Grill’de tüm yiyecek ve içecek harcamalarında % 10 indirim uyguluyor. Elite World Kuşadası ise bu özel günde, 14-16 Haziran tarihleri arasındaki oda & kahvaltı rezervasyonlarında “2 Kişi Kal, Tek Kişi Öde” fırsatı sunuyor.

Bu kampanyalar dışında Elite World Hotels & Resorts, kültürel mirası korumak amacıyla hayata geçirdiği “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesi kapsamında zincirin tüm otellerinde mönülere dahil ettiği Van Kahvaltısını da babalara en güzel hediye alternatifi olarak değerlendirmeye davet ediyor. Bölgesel ekonomiyi desteklemeyi de amaçlayan projedeki tüm ürünlerin yerel üreticilerden temin edilmesi ise bu kahvaltıyı daha da özel kılıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.