Elite World Business’ın Genel Müdürü, Murat Köni...

Bu yıl ekim ayında açılması planlanan Elite World Otelleri zincirinin dördüncü halkası Elite World Business Hotel’in Genel Müdürlüğü’ne Murat Köni getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Elite World Business’ın Genel Müdürü, Murat Köni...

İngiltere ve Amerika’da mesleki eğitim alıp Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciğinden mezun olan Murat Köni,  24 yıllık mesleki kariyeri boyunca yerli ve yabancı zincir otellerin farklı departmanlarında üst düzey görevlerde bulundu. Uzun yıllar Crowne Plaza ve Holiday Inn Otellerinde üst düzey pozisyonlarda görev alan Köni, son olarak Bayrampaşa Crowne Plaza ve Holiday Inn Express Otellerinde görev yaptı.

Yeni görevi ile ilgili olarak heyecanlı olduğunu belirten Köni, hızla büyümekte olan Elite World Otelleri zincirinin bünyesinde yöneticilik yapacağı için oldukça mutlu olduğunu ve Elite World Business’in bölgeye farklı bir soluk getireceğini belirtti.

Toplantı odaları ve faaliyet alanı açısından iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla farklı bir alternatif sunmayı amaçlayan Elite World Business, Atatürk Havalimanı, CNR ve Tüyap Fuar alanlarına yakın bir konumda yer alıyor. Elite World Otelleri zincirinin dördüncü yatırımı olacak olan Elite World Business Hotel’in toplam 2500 kişi kapasiteli 12 toplantı salonu, 180 odası ve İtalyan Restaurant’ı ile Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve İstanbul’da iki, Van’da bir oteli bulunan Elite World Otelleri zincirinin önümüzdeki beş yıl içerisinde sekiz otelle hizmet vermesi planlanıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.