Ela Quality’den iki yeni otel geliyor

Ela Quality’nin Antalya Demre ve Didim’de iki otel yatırımı olduğunu, ancak henüz inşaata başlanılmadığını söyleyen Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin, "Turizmdeki gelişmeye göre buradaki yatırımlarımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. Her iki otelimizi 500’er yataklı olarak düşünüyoruz" dedi.

13/12/2019 23:06
Ela Quality’den iki yeni otel geliyor

Bu yıl iyi bir sezon geçirdiklerini, kasım ayında da sezonu yüzde 75’lik bir doluluk oranıyla kapattıklarını söyleyen Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin, “Biz dolulukta 7 aylık ortalamalara göre yüzde 78’leri geçen bir performans yakaladık.

Ela Quality’de çocuk gibi farklı konseptlerimiz de var. Sadece yurt dışından değil başta İstanbul olmak üzere Bursa, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep ve Trabzon’dan yerli misafirlerimizi de ağırladık” dedi.

Ela Quality’nin Antalya Demre ve Didim’de iki otel yatırımı var

Ela Quality’nin Antalya Demre ve Didim’de iki otel yatırımı olduğunu, ancak henüz inşaata başlanılmadığını anlatan Ufuk Gezgin, “Bakanlık oralarda tahsisler açtı. Demre, Kekova, Kaş buralar muhteşem yerler. Biz de 5 yıllık bekleme süresini tamamladıktan sonra Demre ve Didim’deki tahsislerimizle ilgili 2 yıl daha uzatma istedik.

Turizmdeki gelişmeye göre buradaki yatırımlarımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. Her iki otelimizi 500’er yataklı olarak düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi ‘Ela’ bizim çatı markamız. Buradaki otellerimiz adını Ela Family Resort şeklinde isimlendirmek istiyoruz. Burası daha aileye uygun ve ekonomik olacak” bilgisini verdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.