Ekimde Rusya’nın 25 şehrinden Türkiye’ye direkt uçuş

Rusya’da hizmet veren çevrimiçi seyahat servislerinden Aviasales, ekim ayında Rusların en fazla ilgi gösterdiği yurtdışı güzergahları açıkladı.

19/09/2022 12:30
Ekimde Rusya’nın 25 şehrinden Türkiye’ye direkt uçuş

Uçak bilet rezervasyonları ve satışların incelendiği araştırmaya göre ekimde Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Tayland, Mısır ve İsrail’in tatil planlayan Ruslar arasında en çok talep gören destinasyonlar olduğu belirlendi.

Uzmanlar, ekim ayında tatile gidecek Rusların en fazla ilgi duyduğu yurtdışı destinasyonunun Türkiye olduğuna vurgu yaparken, ekim ayında ortalama 20 derecenin üzerinde rahat bir hava ve deniz sıcaklığına sahip olan Türkiye’ye gidiş-dönüş biletinin bir kişi için ortalam 40 Bin 300 Ruble'ye mal olduğunu kaydetti.

Türkiye’ye ekim ayında Rusya’nın 25 şehrinden direkt uçuşlar 

Aynı zamanda Türkiye’ye ekim ayında Rusya’nın 25 şehrinden direkt uçuşların da bulunduğu gözlemlendi. GazetemRu’da yer alan habere göre; BAE, rezervasyon sıralamasında ikinciliğe yerleşirken, önümüzdeki ay buradaki hava sıcaklığının ortalamanın üzerine çıkmayacağı belirtildi.

Birleşik Arap Emirliklerine Rusya’dan uçak bileti maliyeti ise ortalama 62 Bin Ruble'ye ulaşırken, bu ülkeye 10 Rus şehrinden doğrudan uçuşlar bulunuyor.

Tayland en popüler rotalar listesinde üçüncü sırada yer alırken uçak bileti fiyat ortalaması ise, 66 Bin 500 Ruble olarak belirlendi. Ekimde en popüler destinasyonlar listesinde İsrail ve Mısır da yer aldı. Bilet fiyatları ortalaması ise, İsrail’e 68 Bin Ruble, Mısır’a ise, 46 Bin Ruble seviyesinde olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.