easyJet, 2025 sezonu Türkiye satışlarını açtı

easyJet, 2025 bahar tarifesi için binlerce uçuşu satışa çıkardığını duyurdu. Birleşik Krallık’taki 21 havalimanından yapılan uçuşlarda Türkiye seçeneği de yer alıyor.

22/05/2024 12:19
easyJet, 2025 sezonu Türkiye satışlarını açtı

Dublin merkezli easyJet, 2025 bahar programını satışa sundu. Düşük maliyetli havayolundan yapılan açıklamada, 3 Mart 2025 ile 15 Haziran 2025 tarihleri arasında Birleşik Krallık’a gidiş-dönüş dahil olmak üzere binlerce easyJet uçuşunda milyonlarca koltuğun artık mevcut olduğu belirtildi.

Birleşik Krallık’taki 21 havalimanından Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’daki 120’den fazla destinasyona uçuş seçeneği sunulurken, gezginlerin bir sonraki Paskalya veya bahar tatili için rezervasyon yapabileceği ifade edildi. haber.aero'nun aktardığına göre, tatil paketleri de satışta.

Açıklamada ayrıca “easyJet Holidays” aracılığıyla binlerce tatil paketinin de satışa sunulduğu bildirildi. Tatil paketlerinde uçuşlar, 23 kg bagaj ve tüm plaj kaçamaklarındaki transferler dahil 7 binden fazla otel arasından seçim yapılabilecek. easyJet Holidays’in Palma de Mallorca, Rodos, Türkiye ve Tunus gibi popüler destinasyonlar arasında mükemmel tatillerini bulmak için ileriyi planlamak isteyen ailelere binlerce ücretsiz çocuk alanı sunduğu da vurgulandı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.