Dünyanın en kötü oteliyiz dedi ve...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünü hatırlatan olayda, otel gerçekten kötü ve bundan gocunmuyor. Hatta kendi internet sitesinde, kendilerini ‘Dünyanın en kötü oteli’ diye tanıtıyorlar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyanın en kötü oteliyiz dedi ve...

4 odaya bir banyo düşüyor ve odalar hapishane hücrelerinden farklı değil. Temiz denilebilir ama en ufak konfor bile yok. Üstelik gecesi 82 Euro. Dahası, kendilerinin dünyanın en kötü oteli olduklarını gururla duyurmaya başladıklarından bu yana, nerdeyse hiç boş odaları bulunmuyor.

Hollanda’nın Amsterdam kentinde bulunan ‘Hotel Hans Brinker’, 40 yıldır hizmet veriyor. Sosyal medyada kendisi hakkında çıkan kötü yorumlardan bıkarak, internet sayfasında “Evet, iddia ediyoruz… Biz dünyanın en kötü oteliyiz” diye yazan otel, ikinci baharını yaşıyor.

Otelde resepsiyon görevlisi olan genç bayan, “40 yıldır misafirlerimizi hayal kırıklığına uğratıyoruz ve bunu asla değiştirmeyeceğiz…” diyor. Otelin sahibi ise, Alman Rheinische Post gazetesine, “Otelimiz hakkında ‘Dünyanın en…’ diyebilmemiz bile güzel bir şey” beyanatında bulundu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.