Dünyanın en iyi ve en kötü havayolları...

22 kısa mesafeli ve 24 uzun mesafeli uçuş yapan havayolunu değerlendiren İngiliz Which şirketi Ocak 2014’te yıllık raporunu yayımlayacak. En iyi ve en kötü olanları şimdiden açıklayan Which’in raporunda, THY de yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyanın en iyi ve en kötü havayolları...

İngiliz basında yer alan haberlere göre Türk Havayolları kısa mesafeli en iyi dört havayolunun arasında. Kısa veya uzun mesafeli olsun, bir yere gitmeden önce bu rapora göz atmaya değer. 12,000’den fazla yolcu arasında anket yaptı İngiliz Which şirketi. Sonuçlar ise şaşırtıcı.

Kanal adalarına ait küçücük bir havayolu olan Aurigny Air Services tüm diğer 21 kısa mesafeli uçuş gerçekleştiren havayolunu geride bıraktı. Ankete katılan kişilerin %87’si Aurigny Air Services en iyi kısa mesafeli havayolu olarak tanımladı. İngiliz Ryanair ise yere çakıldı. %32 bir memnuniyet oranının üstüne çıkamayan Ryanair sadece İberia Havayolu tarafından aşıldı. İberia Havayolundan uzun mesafeli uçuşlarda ancak yolcuların %28’i memnun kaldı. 

Geçen yıl kısa mesafeli uçuşların başında gelen Swiss International Airlines bu yıl da iyi bir derece alabildi. Yolcuların %82’si gayet memnun olduğunu söyleyen Which, Air New Zealand ve Singapore Airlines uzun mesafeli uçuş yapan havayollarının başında yer aldığını belirtiyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.