Dünyadaki tatil anlayışı değişiyor

Sera Group CEO’su Ahmet Ozan Şener, dünyadaki tatil anlayışının değişmesiyle artık küçük otel odaları yerine daha büyük, ev konforunda hizmet verilen ve daha uzun kalınabilecek odalar ve tesislerin tercih edildiğini söyledi.

21/06/2018 16:38
Dünyadaki tatil anlayışı değişiyor

Buradan yola çıkarak yeni yatırımlarını şekillendirdiklerini belirten Sera Group CEO’su Ahmet Ozan Şener, “Bu koydaki ilk projemiz, denize 100 metre mesafede, hem ev hem de hotel konforunda hizmet verilecek 42 rezidans olarak 37 bin metrekare arazi üzerine tasarlandı. Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel Barbaros plajı ve koyu bulunuyor” dedi.

İSTENİRSE KİRALANACAK

Rezidansların 3+1-4+1 ve 5+1 seçenekleriyle komple mobilyalı teslim edilecek şekilde tasarladıklarını kaydeden Şener, “Rezidanslar kullanılmayan zamanlarda otel hizmetleriyle kiralanabilecek ve böylece gidilmeyen zamanlar da değerlendirilebilecek. Projedeki ana temamız bavulunuzu alın, gelin” diye konuştu.

OTEL HİZMETLERİ

Barbaros Reserve-Bodrum Residences, Yalıçiftlik Mevkii’nde Kempinski Barbaros Bay Oteli’nin yanında yer alıyor. Süit sahipleri; 6 bin metrekarelik spa, Kids Club, 6 adet restoran gibi otel hizmetlerini alacak. Ayrıca özel tekne, Bodrum Marina’ya deniz shuttle, havalimanı karşılama hizmetleri gibi ekstra servislerden yararlanılabilecek.

İKİNCİ ETAP YOLDA

Peska Turizm aynı koyda bir yatırımı daha var. Mayıs 2020’ de teslim edilecek farklı konsepteki 73 rezidanstan oluşan Barbaros Valley’in satışları başladı. Barbaros Valley projesi de tamamlandığında firmanın bu koydaki yatırım tutarı 100 milyon doları bulacak.

Her odası deniz manzarasına bakan, 600 metre uzunluğundaki koyda mavi bayraklı özel ve doğal kum plajı, kendine özel bahçeleri ve denize yürüyüş mesafesinde bulunan Barbaros Valley rezidansları yılın her mevsimi kullanılmak üzere tasarlandı. 185 metrekare ve 240 metrekare arasında değişen rezidansların tamamı dubleks 2+1 ve 3+1’lerden oluşuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.