Dünyaca ünlü yıldız Fairmont'un global marka elçisi oldu

Oscarlı ünlü oyuncu Susan Sarandon Accor Otel Grubu çatısı altındaki Fairmont otellerinin global marka elçisi oldu.

10/02/2020 11:17
Dünyaca ünlü yıldız Fairmont'un global marka elçisi oldu

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu çatısı altındaki Fairmont Hotels & Resorts global düzeyde marka elçisi olarak Oscar ödüllü ünlü oyuncu Susan Sarandon’la çalışacak. Aynı zamanda bir anne ve aktivist olan Sarandon, lüks markanın 2020 İlkbaharını başlatan yeni global pazarlama kampanyasında rol alacak.

Fransa merkezli Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu’nun lüks otel markası Fairmont Hotels & Resorts, Oscar kazanan aktris ve UNICEF İyi Niyet Elçisi olan Susan Sarandon'ı Global Marka Büyükelçisi olarak duyurdu. Sarandon, Fairmont’un tarihini ve görkemli otellerini modern hassasiyetlerle ve yeni nesil gezginlerin hayallerine bağlayarak aktaracak.

Sarandon, seyahatin dönüştürücü gücünü tasvir edecek global bir kampanyada yer alacak

Sarandon, Fairmont Hotels & Resorts markası için seyahatin dönüştürücü gücünü tasvir edecek global bir kampanyada yer alacak. Kampanyanın, 2020 Baharında dünya genelindeki kilit pazarlarda duyurulması bekleniyor.

Fairmont Hotels & Resorts Başkan Yardımcısı Sharon Cohen, kampanya ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Fairmont ve Susan Sarandon bir macera ruhuna, küresel düşünmeye ve yerel davranmaya tutkuyla bağlılar ve kelimeleri eyleme dönüştüren bir geçmişe sahipler. Susan'ı, karakteri ve zamansız sofistike bir gücü temsil eden Fairmont'un özünü temsil etmesi için seçtik.”

Sarandon ve Fairmont markası arasındaki iş birliği ortak değerlere odaklanacak

Sarandon ve Fairmont markası arasındaki iş birliği ortak değerlere odaklanacak. Hem Fairmont hem de Sarandon profesyonel mükemmellik çizgileri ve ödüllerle dolu başarılarla biliniyor. Oscar, BAFTA ve SAG ödüllerinin yanı sıra 100'den fazla filmin filmografisi ile Susan Sarandon, The Meddler, The Jesus Rolls ve Ray Donovan'ın rolleri de dahil olmak üzere yeni çalışmalarla izleyicilere ilham vermeyi sürdürüyor.

Sarandon kampanyadaki rolü ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Değerlerine büyük saygı duyduğum ve olağanüstü otellerini deneyimlemesi büyük bir zevk olan Fairmont ile çalışmak benim için bir ayrıcalıktır. Birlikte yaşam duygusunu, dünyanın dört bir yanındaki Fairmont misafirlerine ve hayranlarına anlamlı ve ilham verici olacağını umduğumuz büyük bir yolculuk olarak aktarmayı umuyoruz.”

Planet 21 ve çevre hassasiyeti

Fairmont ayrıca, Sarandon’un çevresel kaygılara olan bağlılığını ve keşfetme tutkusunu da takdir ediyor. Fairmont’un misafirperverliğe öncü yaklaşımı, ev dediği manzaraları koruma misyonunu daha da ileri taşıyor. Yaklaşık 30 yıl önce Fairmont, şimdi Accor’un Planet 21 programının bir parçası olan kapsamlı ve küresel bir sürdürülebilirlik programına sahip ilk lüks otel markası oldu.

Son birkaç yıldır çarpıcı girişimler, markanın CO2 emisyonlarını azaltmak için WWF ile koordinasyondaki 2015 taahhüdünü, 2018'in tek kullanımlık plastik pipet kullanımını yasaklamayı taahhüt etmesini ve 2008'de başlatılan ve sürekli olarak popüler olan ve arı habitatlarının korunması ve tozlaşma üzerine odaklanan ‘Bee Sustainable’ programını içeriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.