Dünyaca ünlü otel grubundan Türkiye’ye 12 yeni otel

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, üç yıl içinde 12 yeni otel açacaklarını söyledi.

01/11/2020 23:27
Dünyaca ünlü otel grubundan Türkiye’ye 12 yeni otel

Haftalık ekonomi dergisi Ekonomist’ten Levent Gökmen Demirciler’e konuşan Manikis, grup olarak Türkiye’ye önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye genelindeki otel ortaklarımıza destek sağlıyoruz. Türkiye'deki otellerimizin bazıları faaliyetlerine ara vermedi ve kapasitelerini temel hizmet görevlilerine konaklama sağlamak için seferber edenler de oldu.

Diğerleri ise, ya bir süre kapalı kalıp tekrar açıldı ya da zamanı geldiğinde misafirlerini ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Eylül ortası itibarıyla Türkiye'deki otellerimizin neredeyse yüzde 90'ı açıktı.

İki otel açtık, üç yılda 12 otel daha açacağız

Türkiye bizim için çok önemli bir büyüme pazarı. Amerika kıtaları dışında ilk La Quinta markalı otelimizi 2019 sonunda Türkiye'de açmıştık. Bu yaz Bodrum ve Giresun'da olmak üzere iki yeni oteli açtık.

Türkiye'de halihazırda 80'in üzerinde otel bulunan portföyümüze yeni oteller ekleme hedefimiz sürüyor. Önümüzdeki üç yılda 12 otel daha açacağız. Türkiye'deki varlığımızı daha da genişletmek için mevcut ve yeni ortaklarımızla sürekli çalışıyoruz.

Türkiye özel öneme sahip

Türkiye bizim için her zaman özel öneme sahip bir ülke oldu ve öyle olmayı kesinlikle sürdürecek. Wyndham'ın İstanbul'daki bölgesel merkezinde görev alan ekibimiz 2015 yılından bu yana otel ortaklarımıza destek sağlıyor.

Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa genelindeki operasyon liderlik kadromuzu yeni bir Türkiye bölge direktörlüğü pozisyonuyla daha da güçlendirdik.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.