Dünyaca ünlü otel Bodrum'a gelecek

NEF İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur, Bodrum’un ardından Anadolu’da yeni projeler üreteceklerini söyledi. Projeler için 10 şehir belirlediklerini ifade eden Timur, Bodrum'daki iki arsalarından birinde yaşama geçirecekleri projeyle dünyaca ünlü bir oteli Bodrum'a getireceklerini belirtti.

31/12/2019 23:40
Dünyaca ünlü otel Bodrum'a gelecek

İstanbul Avrupa yakasında 24 proje geliştiren NEF, bu sene Anadolu’ya açılıyor. Bloomberg HT’de yer alan habere göre, NEF İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur, İstanbul dışında ilk projelerini bu sene Bodrum’da inşa edeceklerini söyledi.

DÜNYACA ÜNLÜ OTELİ BODRUM'A GETİRECEK

Timur, Bodrum’daki iki arsalarından birinde yaşama geçirecekleri projeyle dünyaca meşhur bir oteli getireceklerini ifade etti. Anadolu’da çok mühim potansiyel bulunduğunu dile getiren Timur, aralarında Adana, Denizli, Bursa, İzmir, Başkent Ankara, Gaziantep ve Muğla’nın da olduğu on şehirde yeni projeler üretmeyi planladıklarını kaydetti. Timur, bu kentlerde yavaş yavaş büyüyeceklerini kaydetti.

İstanbul’daki projeleriyle ilgili de bilgi veren Timur, İstanbul’da İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile beraber yaptıkları In İstanbul projesinin nihai etabını yakan zamanda tanıtacaklarını, ayrıca Bahçelievler ve Ataköy’de proje geliştireceklerini aktardı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.