Dünya Gülümseme Günü'nde gülümseten indirim 

Tüm dünyada her yıl Ekim ayının ilk cuma günü gülümseme ve iyilik adına kutlanan ve bu yıl 4 Ekim Cuma tarihine rastlayan “Dünya Gülümseme Günü” için Yotel İstanbul Havalimanı, 3 Ekim - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kara tarafı konaklamalarında yüzde 25 indirim uyguluyor.

17/09/2019 17:24
Dünya Gülümseme Günü'nde gülümseten indirim 

Tüm dünyada her yıl Ekim ayının ilk cuma günü gülümseme ve iyilik adına kutlanan ve bu yıl 4 Ekim Cuma tarihine rastlayan “Dünya Gülümseme Günü” için Yotel İstanbul Havalimanı, 3 Ekim - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kara tarafı konaklamalarında yüzde 25 indirim uyguluyor. İndirimden yararlanmak isteyen konuklar 16 Eylül – 6 Ekim 2019 tarihleri arasında, Smile promo kodu ile rezervasyonlarını www.yotel.com adresinden gerçekleştirebilecekler.

Modern tasarımı ve teknoloji ile misafir deneyimine odaklanmış yaklaşımıyla dikkat çeken Yotel Istanbul Airport, hem kısa konaklamalar hem de uzun transferler için ideal olan, rahatlık ve esneklik sunan, dünyanın en büyük ulaşım merkezinin içinde son derece elverişli bir konuma sahip.

Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler arasında popüler olan otel ayrıca 24 saat açık bir spor salonu ve tüm gün yiyecek ve içeceklerin servis edildiği ortak alan “Komyuniti” ile hizmet veriyor.

Pasaport geçişi öncesi 277 kabin (kara tarafı) ve pasaport geçişi sonrası 174 kabin (hava tarafı) ile hibrid bir yapıda hizmet veren Yotel İstanbul Havaalanı’nda, ihtiyaç dahilinde dört saatten başlayarak saatlik olarak kiralanabilen odaların yanı sıra, arzu eden yolcular konaklamadan, lounge ve duş imkanlarından da yararlanabiliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.