Dünya golfçüleri Belek'te buluşuyor...

Golf turizminde dünyanın en önemli etkinliği olarak nitelendirilen IGTM 2011 (International Golf Travel Market-Uluslararası Golf Turizm Fuarı), 14-17 Kasım 2011’de Belek’te gerçekleştirilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya golfçüleri Belek'te buluşuyor...

Ev sahipliğini BETÜYAB’ın (Belek Turizm Yatırımcıları Birliği) yapacağı etkinliğe 50 ülkeden katılım bekleniyor.  IGTM’nin düzenleyicisi ve yılda 12 etkinliğe imza atan Reed Travel Exhibitions Müdürü Mark Walsh, Belek’teki fuara 400’ün üzerinde rekor bir katılım olacağını anımsatarak, “IGTM buluşması ilk kez gerçekleştirildiği 1997 yılından bu yana giderek güçlenen bir etkinliğe dönüştü” diyor.

IGTM 2011’in Asya pazarıyla köprü kurmada önemli bir rol üstleneceğini belirten Walsh, “Belek buluşmasına Asya’nın yedi farklı destinasyonundan 30 golf kulübü, Tayland ve Endonezya’dan bakanlık düzeyinde, Japonya va Çin’den ise başarılı bir sezonu geride bırakan yetkililerden katılım gerçekleştirilecek” diye ekliyor.

Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO-International Association of Golf  Tour Operators) Başkanı Peter Walton, IGTM etkinliğinin tüm fırsatları bir arada sunduğuna dikkat çekerek, “Hiç şüphe yok ki, sektördeki olumlu gidişi de tartışma imkanını bulacağız. Ayrıca bu etkinlik, rakiplerinin önüne geçmek isteyen tedarikçileri satın almacılarla buluşturacak” diyor.

Söz konusu etkinlik 13 yıldır ve her seferinde farklı bir ülkenin ev sahipliğinde yapılıyor. Belek, İspanya ve Tunus gibi güçlü aday ülkeler arasından sıyrılarak Uluslararası Golf Operatörleri Birliği’nin düzenlediği IGTM 2011 yıllık ana kongresini düzenleme ve fuara ev sahipliği yapma hakkını elde etti. Böylece,

Geçen yıl Valencia’da gerçekleştirilen 13. IGTM buluşmasında 2011 fuarının Belek’te yapılacağı ilan edildi.  IGTM 2011’e ev sahipliği yapacak Belek’te uluslararası standartlara ve her türlü modern imkanlara sahip 10 golf tesisinde 14 saha bulunuyor.

IGTM’in dört günlük etkinliğine aralarında golf saha ve resortlarını işleten Destinasyon Yönetim Şirketleri (DMC), tur operatörleri, tedarikçiler, satın almacılar ve basın mensuplarının bulunduğu 1500’e yakın kişinin katılması bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.