Dubaili Cristal Türkiye'de 8 otel açacak

Dubai merkezli Cristal Hospitality, Türkiye'de 8 otel açacağını açıkladı. Şirketin CEO'su Peter Blackburn, "Türkiye'deki lokal partnerimizin desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

31/12/2019 23:40
Dubaili Cristal Türkiye'de 8 otel açacak

Hospitality.org'un haberine göre, Türkiye'de ofis açmaya hazırlanan Cristal Hospitality, dört markasıyla Türkiye'de 3 yılda 8 otel hayata geçirecek. Şirketin CEO'su Peter Blackburn, "Türkiye'deki lokal partnerimizin desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İstanbul'da 800 otelin bulunduğunu ve bunlara sürekli yenilerinin eklendiğini kaydeden Peter Blackburn, Türkiye'de orta segment alanında ikincil şehirlere yöneleceklerini ifade etti. Blackburn, "Türkiye sınırsız turizm olanaklarının yanında, finanas ve imalat sektörleri alanında da büyüyen bir ülke. Bunun en güzel örneği ise İstanbul Finanas Merkezi. Yeni gelişen alanlar, farklı konaklama seçeneklerine dair de bir ihtiyaç doğuruyor" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.