DRV Başkanı Fiebig’ten müjde gibi açıklama

Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, Almanya’nın yeni seyahat izni vereceği ülkelerin başında Türkiye’nin geldiğini söyledi.

03/06/2020 14:38
DRV Başkanı Fiebig’ten müjde gibi açıklama

Türk turizminin yurt dışındaki gönüllü elçisi olan duayen turizmci Hüseyin Baraner, Almanya ile Türkiye arasında yeniden seyahatlerin başlaması için başlattığı kişisel girişimlerini sürdürüyor. Bugün Federal Almanya  Seyahat Birliği Başkanı Norbert Fiebig ile telefonda görüşen Baraner’den, müjde gibi haberler geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hüseyin Baraner, şunları söyledi: “Bugün saat 16.15-16-30 arası Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig ile bizzat telefonda görüştüm.

Kendisi bana, ‘Türkiye açılacak yeni ülkelerin en başında gelmektedir. Sağlık ve hijyen konusunda Türkiye tarafından çok önemli tedbirler alındığını biliyoruz. Ayrıca, Türk sağlık sisteminin Alman sisteminden eksik tarafı yok.

Biz  DRV olarak Türkiye'nin açılması için gereken baskıyı üyelerimiz adına yapıyoruz. Ayrıca iki ülke arasındaki görüşmeler hala devam ediyor. Ben yakın bir tarihte Türkiye'ye Almanlar'ın seyahatinin münkün olacağına inanıyorum’ dedi.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.