DoubleTreeby Hilton İstanbul'a, yeni genel müdür...

Hilton Worldwide oteller grubunun Anadolu yakasındaki ilk oteli olan DoubleTreeby Hilton İstanbul-Moda’nın Genel Müdürlüğü'ne, Mustafa Cevizci getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
DoubleTreeby Hilton İstanbul'a, yeni genel müdür...

DoubleTree by Hilton İstanbul-Moda’nın Genel Müdürlüğü görevine, Mustafa Cevizci atandı. 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel işletmeciliği bölümünden mezun olan Cevizci, kariyerine Hilton İstanbul’da başladı. Burada Gelir Yönetimi Müdürlüğüne yükseldikten sonra Adana ve Mersin HiltonSA’da Bölge İş Geliştirme Direktörlüğü görevini aldı.

2003-2005 yılları arasında Bükreş Hilton’da, Türkiye’ye döndükten sonra ise Ankara HiltonSA’da İş Geliştirme Direktörlüğü görevine devam etti. 2005-2008 yılları arasında Hilton İstanbul, HiltonParksa, Conrad İstanbul’un satış, pazarlama, gelir yönetimi departmanlarının birleştirilmesinin ardından Bölge İş Geliştirme Direktörlüğü pozisyonunda çalışmaya başladı.Mustafa Cevizci, son olarak Doğu Avrupa, Türkiye, İsrail ve Rusya Gelir Yönetimi Bölge Direktörlüğü görevinde idi. Mustafa Cevizci, evli ve bir çocuk babasıdır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.