Doubletree By Hilton'un yeni halkası Avcılar'da...

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en uzun çelik binası, otelcilik deneyimine farklı bir boyut getirmeye hazırlanıyor! Doubletree By Hilton, Nisan 2012’de İstanbul Avcılar’da kapılarını açıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Doubletree By Hilton'un yeni halkası Avcılar'da...
Dünya otelciliğinin lideri ve turizm endüstrisinin önde gelen kuruluşlarından Hilton ayrıcalığıyla, İstanbul’da ticaretin ve iş dünyasının yeni merkezi haline gelen Avcılar’a yepyeni bir hizmet anlayışı geliyor. Yatırımı ve inşası Sonkar tarafından gerçekleştirilen; Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en uzun çelik binası olma özelliğine sahip olan Doubletree By Hilton Avcılar, Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzaralı odaları, en son ve en yeni teknolojiler kullanılarak hazırlanmış toplantı ve balo salonları ve yoğun bir günün stresini keyifle atmanız için dizayn edilmiş SPA ve Sağlık Kulübü ile Türk turizmine en iyi şekilde hizmet vermek için kapılarını açmaya hazırlanıyor.


Oda ve Suitler
Doubletree by Hilton; 224 superior, 5 suit, 2 dubleks suit olmak üzere toplam 231 oda ve 363 yatak kapasitesi ile hizmet verecek. Deniz, göl ve şehir manzaralı odalarda IP telefon, müzik servisi, mini bar, MP3 uyumlu alarmlı saat, elektronik kartlı kilit sistemi, laptop boyutlu kasa, 40inch LED TV, Pay TV, interaktif ve uydu TV, kablolu ve kablosuz internet erişimi, VRV iklimlendirme, çay-kahve makinası, parke zemin, Sweet Dreams® yatak, geniş çalışma masası, karartıcı perdeler, saç kurutma makinası ve traş aynası gibi bir çok üstün özellik bulunuyor.

Toplantı ve Konferans Mekanları
Doubletree by Hilton Avcılar, 1500 kişi kapasiteli 8 toplantı odası ile iş dünyasına seçkin toplantı  deneyimleri sunmaya hazırlanıyor. Gün ışığı alan 240 m2’lik toplantı odası, 754 m2’lik balo salonu ve 602 m2’lik 4 ayrı alana bölünebilen konferans salonu teknolojinin son ürünü sistemlerle donatılıyor. Tepegöz projeksiyon sistemi; perde; slayt projeksiyonu; JBL’in özel olarak geliştirdiği konser ve gösterimlere yönelik ses sistemleri; sekreterlik ve simültane tercüme hizmetleri; yüksek hızda internet erişimi; LED TV, DVD ve video oynatıcılar iş dünyasının seçkin davetlilerine sunulacak ayrıcalıklardan sadece bazıları…

Misafirlere Sunulacak Hizmetler
Doubletree by Hilton, şehir stresinden uzaklaşmak ve günün yorgunluğundan arınmak isteyecek konuklarını da unutmuyor. Sauna; Türk Hamamı; jakuzi; aromaterapi; kapalı yüzme havuzu; çocuk havuzu; sertifikalı uzmanlar tarafından yönetilen; shiatsu, reflexology ve benzer uygulamalarla Bali, Thai ve Chinese masajları konukların rahatlamak isteyecekleri bazı aktiviteler arasında bulunuyor.

Ayrıca güne muhteşem bir başlangıç sağlayacak kahvaltı keyfi ve günün her saatinde konuklarına keyifli saatler yaşatacak bistro; pastane; bar; Vitamin bar  ve  balo salonu Doubletree By Hilton Avcıları yeme-içme meraklıları için eşsiz bir buluşma noktası haline getiriyor.


Çevreye ve Doğaya Duyarlı Sistemler
Doubletree by Hilton, doğaya ve çevre korumasına duyarlı sistemlere sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Otel genelindeki iklimlendirme sistemleri; enerji ve doğal kaynakları korumak ve daha etkili iklimlendirme sağlamak amacıyla güneş ve su enerjisi ile çalışan VRV sistemleri ile sağlanıyor. Otelde kullanılan tüm matbu evrak ve tanıtım dokümanları geri kazanılmış kâğıtlarla hazırlanıyor. Ayrıca çöpleri kategorilerine göre ayıran merkezi atık sistemi ve tasarruflu LED aydınlatmalar, göze çarpan diğer çevreci özellikler arasında bulunuyor.

Çevre ve Ulaşım
Ticaret ve iş dünyasının yeni merkezlerinden Avcılar’da yükselen Doubletree By Hilton, Tüyap fuar alanına 8 km, Atatürk Uluslararası Havalimanı ve CNR fuar alanına 13 km, Taksim Şehir merkezine ise 30 km uzaklıkta bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.